rozruszajcie forum

Wasze propozycje, uwagi czy prośby w stosunku do redakcji i całego serwisu.
Dreen
Zaczyna działać
Zaczyna działać

Re: rozruszajcie forum

Post autor: Dreen »

wiecie co no super skakac z radosci sie chce ze 'wyciagniecie wnoski' tylko czy to nie bedzie wygladalo tak jak to jak kiedys costam zapropo nowalem jakas zmiane na forum, dwa, moze trzy (nie pamietam) miesiace temu i w sumie dalej 'rozwazacie ta kwestie'. Rozumiem ze nie mozecie poswiecac WI calego zycia bo macie swoje zycie, prace itd. ale jak podjeliscie sie prowadzenia takiego serwisu to teraz powinno sie kurzyc od waszej pracy nad 'wyciaganiem wnioskow'...

(przepraszam jesli zabrzmialem zbyt ostro, nie bylo to moim zamierzeniem)
Monika Trawińska
Nowy
Nowy

Post autor: Monika Trawińska »

Maciek... porównujmy się do lepszych...

Dreen-bez komentarza. Prowadziłeś kiedyś taki serwis? Wiesz ile to pracy? Poza tym kompletnie nie zrozumiałeś dlaczego tutaj wkleiłam ten link, dlaczego akurat do tego tematu... Rozmawiacie na temat tego czy pójść w stronę jakości czy ilości...
Jeśli chodzi o nasze życie osobiste, to sorry, ale Dawid Kulbaka ma maturę, ja mam egzaminy na studia, insane ma obronę pracy licencjackiej, do tego no przepraszam Cię przeogromnie ale mamy też swoje życie... Jeśli chodzi o wnioski z flashroomu z pewnością wprowadzimy zmiany. Kiedy? Wtedy kiedy będziemy mogli, kiedy czas nam na to pozwoli. Myślę że większość użytkowników wie że jest to wortal prowadzony charytatywnie, to wprowadza pewne ograniczenia. Nie jestem w stanie jakieś sławie polskiego webdesignu zapłacić kilku zer za tekst, abyś mógł się popłakać z radości. Może i przykre ale rzeczywiste.

Pozdrawiam,
Monika
Dreen
Zaczyna działać
Zaczyna działać

Post autor: Dreen »

:? jak zwykle zle zostalem zrozumiany ale mniejsza o to, nie chodzilo mi o to jak to odebralas :? :?

w kazdym razie rozumiem was i w zadnym wymiarze nie krytykuje

<calkowity brak krytyki>
ODPOWIEDZ