nie rozumiem czemu coraz wiecej ludzi decyduje sie na jasnoszaro/jasnoniebiesko/biale strony, lub przechodza z tych ciemniejszych na te ww.? ja osobiscie wole 'ciemne' designy (wiem to jest w sumie dyskusja na inny temat ale nie chce mi sie jej zakladac) co do CZ - w tym wypadku akurat 'bialy' design jest ladniejszy poza paroma szczegolami:
- tzw. "bottom line" (duzy minus)
- nazwy dzialow wygladaja jak przekreslone - wybluruj bardziej kreche za napisem
- tekst 'serwis dla...' umiesc pare pikseli wyzej
- miedzy logo a napisem 'serwis dla...' proponowalbym umiescic cos jeszcze
apreopos
+ bardzo ladne logo. sam je zrobiles? (ps - i mozna je tez przesunac conajmniej piksele wyzej)
co do bottomu poprostu uwazam ze nie komponuje sie z reszta strony. nie mowie ze to zly pomysl. bottom to bardzo dobry pomysl. tyle ze akurat ten bottom nie wspolgra z otoczeniem.
troszke to za proste, nie bardzo podoba mi sie uklad, jakos tego dużo dał bym wiecej przestrzeni, moze byloby bardziej przejrzyście, podoba mi sie logo w tym drugim projekcie
zapraszam do oceny strony z nowym layoutem jasniejszy layout został wprowadzony w życie teraz CompZone rozwija się na nowym layu zapraszam do oceny oraz na forum, którym można krytykować jak i chwalić stronkę.
Wszelkie uwagi mile widziane
Pokombinowałbym coś z topem, tzn. nie z logiem po lewej, tylko przestrzenią po prawej... Niektóre nagłówki wydają się przekreślone, powinny też być większe - moim zdaniem ważniejsza jest nazwa działu ("KURS PHP...") niż "Menu". Bardzo przeszkadza reklama na dole... kolorystycznie tylko odcień niebiekiego mógłby być inny.
Peryvivo pisze:Aha... a cin jest "poleceniem" czy obiektem?
Zagłębiając się to cin jest instrukcją czyli poleceniem, które ma wykonac komputer. Tak to najprosciej wytlumaczyc - ale to nie jest odpowiedni temat na dyskusję.
KaRoL pisze:P.S.: Layout nie działa
Racja nie działa, ale zobacz na date pierwszego postu a na date dzisiejszego. Tamten link był do testowego layoutu czyli tego co jest teraz ale nie wpełni skończonego.