[przegląd] przeglądarki www i programy pocztowe
-
Bartosz Olszewski
- Działa

Re: [przegląd] przeglądarki www i programy pocztowe
Przeglądarka to IE 6.0 + service packi a do poczty wchodzę przez witryne www 
Ja mam tylko linuxa 
Przegladarka - Konqueror (czasem mozilla, ale jest wolniejsza)
Poczta - KMail
Przegladarka - Konqueror (czasem mozilla, ale jest wolniejsza)
Poczta - KMail
W domu Outlook Express przy obronie Symantec Norton AntiVirus 2002 PL , powinno wystarczyć
, a także IE 6 ( standard przy winxp pro) , W pracy nie używam emalia , jestem pod numerem 2 w telefonie wewnętrznym
, przeglądarek też nie używam , czasami jak pograć przyjdzie to przenoszę się gdzieś na biuro i korzystam wtedy z win98.
Do www uzywam Netscape 7.1, bo dobrze radzi sobie z duza iloscia otwartych stron. Do poczty mam Outlook Express 6, bo juz sie przyzwyczailem i nie chce mi sie szukac czegos innego.
dom: ie5, outlook express 5
praca: ie6, nn4, opera, Outlook Express 6
praca: ie6, nn4, opera, Outlook Express 6
ja uzywam tylko IE 6.0 i OE. wczesniej probowalem uzywac Mozzilli i Opera ale sa niestetyu gorsze. co do programu pocztowego do z przyzwyczajenia, choc w pracy uzywam PegasusMaila. To z rozkazu szefa, ktory twierdzi ze to jedyny bezpieczny klient. Tak, tyel ze taki badziew ze 15 min szukalem opcji gdzie mozna nazwac swojego maila. Ogolnie program jest przeopcjowany, a ikonka do wysylania poczty dla dalekowidza to chyba jest nie do znalezienia 
Przegladarka: Internet Explorer 6
Poczta: Najczesciej korzystam z darmowych kont na portalach a czasem uzywam Outlook Express 6
Poczta: Najczesciej korzystam z darmowych kont na portalach a czasem uzywam Outlook Express 6