porftolio nie skonczone, u gory bedzie banner a po prawej na srodku tresc.ocena najlepiej w skali 1na 10 i tylko konstryktywna krytyka, poprzedzona argumentami.
http://brujahwww.altervista.org/portfolio.gif
[projekt] moje portfolio
Re: [projekt] moje portfolio
hmmm jest ladnie ale tekst na tle tego czerwonego <contact i przypuszczalnie menu> jest bardzo malo widoczny. napis BRUJAH PORTFOLIO jest malo czytelny. pusty pozostaje rowniez bialy pasek pod topem (ktory jest zreszta chyba czescia topu). proponuje jeszcze, tam gdzie masz miec tresc glowna, fading jest zrobiony do takiego jakby-szaro-bezowego a lepiej by sie zlewal, jakby byl fading do bialego. przydaloby sie urozmaicic troche prawy gorny segment.
fachowa opinia... delete... usiadz przy stole, taborecie, na trawie pod debem, wez kartke, olowek.. zamknij oczy... i pomysl.. co z tego ze nie chcesz byc webdesignerem z zawodu.. mam nadzieje ze nie chcesz robic kiczu..
pzdr
pzdr
-
Michał Fikus
- Przelotem

Ocena: 3/10.
Konstruktywna krytyka: kolor czcionki nie pasuje, logo zupełnie nie prezentuje niczego (choć jak się przyjrzeć to widać klawiaturę) ani też ładnie (na mój gustnie wygląda) - trzeba by było coś wyeksponować.
Ocena taka nie inna (a przy tym mało konstruktywnej krytyki) ze względu na ogólne wrażenie - poprostu nie podoba mi się, zupełnie inną stronę bym robił.
Nie zleciłbym Tobie (patrząc na tą stronę) wykonania własnej witryny.
Konstruktywna krytyka: kolor czcionki nie pasuje, logo zupełnie nie prezentuje niczego (choć jak się przyjrzeć to widać klawiaturę) ani też ładnie (na mój gustnie wygląda) - trzeba by było coś wyeksponować.
Ocena taka nie inna (a przy tym mało konstruktywnej krytyki) ze względu na ogólne wrażenie - poprostu nie podoba mi się, zupełnie inną stronę bym robił.
Nie zleciłbym Tobie (patrząc na tą stronę) wykonania własnej witryny.
Kolor morski zupełnie nie pasuje do odcieni czerwonego. Mało kolorów. Nie podoba mi się morski. Brakuje jakichś elementów. To chyba nie jest portfolio tylko bardziej stronka o sobie.
Moim zdaniem banner oszpecałby jeszcze logo, ogólnie góra jest dosyć dobrze. Czerwony nie pasuje zupełnie. Lepiej jakiś ciemniejszy niebieski. Ta prawa strona gdzie jak mówisz będzie treść, hm, dziwne, ale nie wiem jakiego koloru czcionki tam byś urzył, białego nie byłoby widać, czarny by nie pasował. Dół jakiś pusty, za długi. Ogółem 4+/10.