[???]znikajace posty
[???]znikajace posty
nie wiem co sie dzieje ale zniknol moj pierwszy post ... wazne to bylo dla mnnie i nie chce mi sie pisac jeszcze raz ... tym bardziej dziwne ze poznieszy jest a byly piasne prawie w tym samym czasie ... dostalem wiadomosc na maila o odpowiedzi a temat nie istnieje... odechciewa sie zaglondac przez takie akcje ... wiecie co sie dzieje?
-
Bartosz Olszewski
- Działa

Re: [???]znikajace posty
Post/temat naruszał widocznie regulamin Forum bądź był obraźliwy lub napisany w sposób nie zrozumiały. Uważam, że posty powinno się pisać zgodnie z regulaminem i w sposób, aby każdy zrozumiał o co chodzi.
-
Kamil Kierzkowski
- Zaczyna działać

sam napisałeś, że otrzymałeś odpowiedź na swoje pytanie w innym pościeZETOR pisze:![]()
dzieki ... wlasnie posta napisalem z pytaniem o to ....
tydzien tego szukalem ... mi sie napewno przyda....
mi obcinacie posty non-stop ostatnio. naliczylem juz chyba z 20. ale moze to i dobrze 
-
Krzysztof Aszkiełowicz
- Zaczyna działać

- Kontakt:
hmm coś nie tak Dreen?Dreen pisze:mi obcinacie posty non-stop ostatnio. naliczylem juz chyba z 20. ale moze to i dobrze
Może konsulatcja nt Regulaminu i Twoich postów ? Jak tak chętnie zapraszam na PW.
Powiem, że masz farta, bo ja nie mam czasu ciągle moderowac forum i niektóre "śmieci" zostają. A i kiedyś jak byłeś niżej ode mnie na liście TOP10 fajny miałeś podpis "Next target: K.A", co jedt dowodem nabijania postów ?
Ale pewnie się mylę...
bo kiedys mi zalezalo na postach a teraz mi to wisi
edit: pozatym powiedzialem ze nie mam nic przeciwko. jak ktos mi usunie jakis post, ktory bedzie dla mnie wazny, to wtedy przyjdzie czas na pw.
edit: pozatym powiedzialem ze nie mam nic przeciwko. jak ktos mi usunie jakis post, ktory bedzie dla mnie wazny, to wtedy przyjdzie czas na pw.
to nie tak do konca w moim posicie pytalem o dwie rzeczy ... a odpowiedz znalazlem na jedna ... pozatym jest masa postow w stylu " jak napisac wlasna strone?" czy temu podobne i zostaja .. mnie dziwi tylko ze kasujecie moj pierwszy post bez zadnego slowa tylko tak poprostu ... bo w innym napisalem ze tego szukalem ... nie fajnie
-
Krzysztof Aszkiełowicz
- Zaczyna działać

- Kontakt:
Chociaż tego nie zrobiłem w imieniu moderatorów przepraszam.ZETOR pisze:to nie tak do konca w moim posicie pytalem o dwie rzeczy ... a odpowiedz znalazlem na jedna ... pozatym jest masa postow w stylu " jak napisac wlasna strone?" czy temu podobne i zostaja .. mnie dziwi tylko ze kasujecie moj pierwszy post bez zadnego slowa tylko tak poprostu ... bo w innym napisalem ze tego szukalem ... nie fajnie
Dreen nie martw się moje oko się zatrzyma na Twoim nicku.
Naprawdę?ZETOR pisze:Poza tym jest masa postow w stylu " Jak napisac wlasna strone?"
Ostatnio zmieniony sob kwie 10, 2004 9:38 pm przez KaRoL, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Krzysztof Aszkiełowicz
- Zaczyna działać

- Kontakt:
KaRoL'ku a to twoja sprawa?
Może małe ostrzeżnie za offtopic ?
Dawno nie przegladałem Twoich postów...
Może małe ostrzeżnie za offtopic ?
Dawno nie przegladałem Twoich postów...
-
Kamil Kierzkowski
- Zaczyna działać

może nie Jego, ale dobrze prawiKrzysztof Aszkiełowicz pisze:KaRoL'ku a to twoja sprawa?
chociaż w sumie Jego też, sprawy forum to sprawy wszystkich użytkowników, poza tym to co napisał jest na temat, chyba, że wcześniej było coś innego
ale posty Karola chyba warto przejrzeć - dzisiaj przybyło koło 30
-
Krzysztof Aszkiełowicz
- Zaczyna działać

- Kontakt:
Kamilku te 30 to jest nic, ja widziałem jak przybyło 90Priest pisze:może nie Jego, ale dobrze prawi
chociaż w sumie Jego też, sprawy forum to sprawy wszystkich użytkowników, poza tym to co napisał jest na temat, chyba, że wcześniej było coś innego
ale posty Karola chyba warto przejrzeć - dzisiaj przybyło koło 30
To zabieramy sie do roboty?