Wczoraj próbowałem cały dzień i na próżno - dzisiaj też dopiero teraz się dostałem i to za 5 razem. Czy to jakieś przeciążenie świąteczne?
Problemy z wczytywaniem WI
Problemy z wczytywaniem WI
Nie wiem czy u innych też, ale ostatnio w ogóle nie działa WebInside i Forum.
Wczoraj próbowałem cały dzień i na próżno - dzisiaj też dopiero teraz się dostałem i to za 5 razem. Czy to jakieś przeciążenie świąteczne?
-
Bartosz Olszewski
- Działa

Re: Problemy z wczytywaniem WI
Ja jedynie dziś od godziny ok. 13:00 nie mogłem się dostać do godziny 15:30, wczoraj chodziło bezproblemu. Pamiętajmy, że serwer to maszyna, która się może zepsuć. 
ja tez mialem problemy z wczytywaniem WI, praktycznie trzy ostatnie dni, dzialalo tylko czasami
Ja tez.Dreen pisze:ja tez mialem problemy z wczytywaniem WI, praktycznie trzy ostatnie dni, dzialalo tylko czasami
-
Bartosz Olszewski
- Działa

Mogły poropstu wystąpić przerwy lub awarie w działaniu serwera na którym stoi WI i dlatego strona nie chodziła, ale nie widzę powodu, aby robić z tego jakiekolwiek zamieszanie. Każdy serwer mógł "paść" i po co zaczynać z tego wielką dyskusje?
Bo ja wytrzymać nie mogę bez WI