[PHP] Problem z phpnuke

Języki, których efekty są wykonywane po stronie serwera. PHP, ASP czy CGI w połączeniu z bazami danych SQL dają niezwykłe możliwości budowy i zarządzania stron WWW. Tu zadajemy pytania oraz demonstrujemy kod, z którym mamy problem.
pottereq

[PHP] Problem z phpnuke

Post autor: pottereq »

a wiec moj problem polega na tym ze aby dokonczyc rejestracje w pewnym z modolow trzeba kliknac w link wyslany na mail zakladajacego... ale moj php nuke nie wysyla mailow... co mam zrobic ?
gdzie podac server pop3 stmp czy cos w tym stylu ? potrzebna szybka odpowiedz :|
Krzysztof Aszkiełowicz
Zaczyna działać
Zaczyna działać
Kontakt:

Re: [PHP] Problem z phpnuke

Post autor: Krzysztof Aszkiełowicz »

konfiguracja serwera, gdyż PHPNUKE używa funkcji wbudowanej [manual]mail[/manual]
pottereq

Post autor: pottereq »

ej wiec jesli mam konto na lycosie to co mam i gdzie zienic zeby wysylalo maile ? bo tam jest napisane
Mail() function

The mail function is limited to 150 recipients (To: Cc: and Bcc: are active) per day. All headers are allowed, but the From field is composed of your Lycos email address ([email protected]).
If a mail contains addresses that do not comply with the SMTP standard, they will be removed from mail and will not be counted towards the total number of recipients.
jak sie ustawia to wszytsko w php nuke? na lycosie?
Krzysztof Aszkiełowicz
Zaczyna działać
Zaczyna działać
Kontakt:

Post autor: Krzysztof Aszkiełowicz »

Lycos = darmowy serwer

Maile wysyła, ale jak mu się zache, np niekóre dochodza odrazu, niektóre po 3 miesiącach, a niektóre nie dochodza w ogóle.

Na Lycosie tego zmienic nie możesz ;P
ODPOWIEDZ