[strona] www.funnytv.xt.pl
[strona] www.funnytv.xt.pl
www.funnytv.xt.pl jest to serwis z zabawnymi reklamami. na razie jest ich tylko 45 ale niedlugo bedzie ich kilka razy wiecej. Poza tym brakuje jeszcze screenow z reklam ale za kilka dni bedzie juz wszystko.
Re: [strona] www.funnytv.xt.pl
Oprócz za wielkiej i źle dobranej czcionki na środku strony... serwis się bardzo dobrze prezentuje 7+/10
z ta czcionka jest cos nie tak, po prostu u mnie jest pewnie taka jak u ciebie czyli wielka, ale u drugiego wspolwlasciciela tej strony jest wszystko ok, wiec nie wiem co jest grane 
Ponieważ strona nie jest zgodna ze standardami W3C, więc wyświetla ją dobrze tylko M$IE...
Zobacz sobie lepiej tę stronę pod Mozillą - masz źle skonstuowane style - najprawdopodobniej gdzieś brakuje nawiasu albo jakiejś pozycji określającej rozmiar czcionki. Też tak miałem, a potem okazało się co się nie wiedziało... 
ocena
[ - ] za duża czcionka w menu, stopce
[ - ] troszke za duzy top
[ - ] czcionka w topie "logo strony"
[ + ] przyjemne kolorki
ocena: 3+/6
[ - ] troszke za duzy top
[ - ] czcionka w topie "logo strony"
[ + ] przyjemne kolorki
ocena: 3+/6
oj wielu jest takich, wielu...Hygin pisze:Pewien użytkownik (nie będę wskazywał palcami ) już mnie zaczyna wqrzać. Jak można pisać posty tylko po to, żeby je pisać?
co do strony to uwazam, ze powinienes wywalic te skosne kreski z tla - psuja efekt.
wypadaloby takze jakos przyciagnac ten dolny pasek do tych grubych czarnych linii.
top nie jest za duzy.
proponuje zmienic wszedzie wyraz 'Ratio' na 'Ranking' albo cos w tym stylu bo angielskie slowo w srodku polskiego zdania nie tylko psuje efekt, lecz takze jest bledem stylistycznym.
grafika spoko oby tak dalej
to tyle konstruktywnej krytyki