[strona] www.funnytv.xt.pl

Tutaj uzyskasz cenne porady i słowa konstruktywnej krytyki na temat własnych projektów związanych z internetem.
ODPOWIEDZ
smylek
Nowy
Nowy
Kontakt:

[strona] www.funnytv.xt.pl

Post autor: smylek »

www.funnytv.xt.pl jest to serwis z zabawnymi reklamami. na razie jest ich tylko 45 ale niedlugo bedzie ich kilka razy wiecej. Poza tym brakuje jeszcze screenow z reklam ale za kilka dni bedzie juz wszystko.
Hygin
Moderator
Kontakt:

Re: [strona] www.funnytv.xt.pl

Post autor: Hygin »

Oprócz za wielkiej i źle dobranej czcionki na środku strony... serwis się bardzo dobrze prezentuje 7+/10
smylek
Nowy
Nowy
Kontakt:

Post autor: smylek »

z ta czcionka jest cos nie tak, po prostu u mnie jest pewnie taka jak u ciebie czyli wielka, ale u drugiego wspolwlasciciela tej strony jest wszystko ok, wiec nie wiem co jest grane :(
Hygin
Moderator
Kontakt:

Post autor: Hygin »

Ponieważ strona nie jest zgodna ze standardami W3C, więc wyświetla ją dobrze tylko M$IE...
KaRoL
Działa
Działa

Post autor: KaRoL »

Zobacz sobie lepiej tę stronę pod Mozillą - masz źle skonstuowane style - najprawdopodobniej gdzieś brakuje nawiasu albo jakiejś pozycji określającej rozmiar czcionki. Też tak miałem, a potem okazało się co się nie wiedziało... 8)
qinx
Kontakt:

ocena

Post autor: qinx »

[ - ] za duża czcionka w menu, stopce
[ - ] troszke za duzy top
[ - ] czcionka w topie "logo strony"
[ + ] przyjemne kolorki

ocena: 3+/6
Dreen
Zaczyna działać
Zaczyna działać

Post autor: Dreen »

Hygin pisze:Pewien użytkownik (nie będę wskazywał palcami ) już mnie zaczyna wqrzać. Jak można pisać posty tylko po to, żeby je pisać?
oj wielu jest takich, wielu...

co do strony to uwazam, ze powinienes wywalic te skosne kreski z tla - psuja efekt.
wypadaloby takze jakos przyciagnac ten dolny pasek do tych grubych czarnych linii.
top nie jest za duzy.
proponuje zmienic wszedzie wyraz 'Ratio' na 'Ranking' albo cos w tym stylu bo angielskie slowo w srodku polskiego zdania nie tylko psuje efekt, lecz takze jest bledem stylistycznym.
grafika spoko oby tak dalej

to tyle konstruktywnej krytyki
ODPOWIEDZ