Dzięki z góry za wszystkie WYPOWIEDZI!
Oceń laya wortalu!
Oceń laya wortalu!
Wortal tworzony przezemnie jest w sieci alr tylko w formie LAY-a. Proszę o to abyście go ocenili. http://www.querk.prv.pl Chdzi mi też o ocenę nie tylko całego laya ale tez Loga strony, które będzie znakiem rozpoznawczym wortalu.
-
Bartosz Olszewski
- Działa

Re: Oceń laya wortalu!
NIe wiem wydaje mi się taki pusty i jakoś niespecjalnie świetny. Zero grafiki na nim, wogóle taki dziwny, może dlatego, że pusty, ale nie wydaje mi się jakiś super.
Zmień raczej cały layout.
Zmień raczej cały layout.
Dodaj tam to czego tam nie ma i dopiero daj do oceny... (NIC TAM NIE MA)
Po za tym logo takie stasznie oklepane i brzydkie.
Po za tym logo takie stasznie oklepane i brzydkie.
na co maja byc te da migajace zpikselowane kroliki na dole???
Hahahhahaha............
Ludzie! Wy chyba nie wiecie co to Lay!
Ja daje do oceny pusta stronę(lay-strona składająca się głównie z grafiki, która ma pokazywać informacje, które będą zawarte w p[oszczegółnych rubrykach)) a to, że Hygin Delimat nie zrozumiał mnie od końca i nie tylko on to teraz jak już kapneliście się co to lay to może ocenicie jeszcze raz!
Pozdrówka dla wszystkich!
Ja daje do oceny pusta stronę(lay-strona składająca się głównie z grafiki, która ma pokazywać informacje, które będą zawarte w p[oszczegółnych rubrykach)) a to, że Hygin Delimat nie zrozumiał mnie od końca i nie tylko on to teraz jak już kapneliście się co to lay to może ocenicie jeszcze raz!
Pozdrówka dla wszystkich!
-
Krzysztof Aszkiełowicz
- Zaczyna działać

- Kontakt:
1/10
Dla mnie to nie jest design żaden
Dla mnie to nie jest design żaden
Re: Hahahhahaha............
NIe panie o dziwnym pseudonimie, ja cię bardzo dobrze zrozumiałem, i mówię, że ten "lay" się nie nadaje... nic tam nie mamalt35 pisze:Ludzie! Wy chyba nie wiecie co to Lay!
Hhahahahaha
A no to jednak nierozumiecie!
Jak to tam nic nie ma!? LAy nie musi być z treścią, z dodatkową grafiką wy sobie to macie wyobrazić! Ale może zajrzyjcie do encykolpedii terminów internetowych to będziecie wiedzieli.
Jak to tam nic nie ma!? LAy nie musi być z treścią, z dodatkową grafiką wy sobie to macie wyobrazić! Ale może zajrzyjcie do encykolpedii terminów internetowych to będziecie wiedzieli.
-
peterson
- Przelotem

- Kontakt:
Nagłówek beznadziejny
Wortal pisze się przez "V"
Brzydkie czcionki i paskudne prostokąty w treści
2/10
Wortal pisze się przez "V"
Brzydkie czcionki i paskudne prostokąty w treści
2/10
-
Krzysztof Aszkiełowicz
- Zaczyna działać

- Kontakt:
Niekoniecznie Panie peterson poszukaj, była o tym dyskusja na tym forum.peterson pisze:Wortal pisze się przez "V"
Wiemy, wiemy wątpisz w to?malt35 pisze:A no to jednak nierozumiecie!
To poprostu beznadzieja, co tuu duzo gadać...
Ocena:
1/10
-
Krzysztof Sziwa
layout to nie to samo co design...
Obok logo mogło by jeszcze coś być np. ikonki podręczne (zaloguj itp) lub ewentualnie wyszukiwarka. Jeżeli nie to reklama powinna być wg. mnie nad nią.
Oklepany układ tabel, pokombinuj z nimi nie muszą być wyłącznie 3 pionowe o tej samej szerokości... Jak planujesz wprowadzić newsy to powinny być w dość dużej tabeli żeby łatwo się czytało - niekoniecznie po środku. Mniejsze reklamy powinny być równie widoczne te (onet) interboksy wyżej. Zmień kodowanie na stronce - ł źle wyświetla. Wywal ramki...
Obok logo mogło by jeszcze coś być np. ikonki podręczne (zaloguj itp) lub ewentualnie wyszukiwarka. Jeżeli nie to reklama powinna być wg. mnie nad nią.
Oklepany układ tabel, pokombinuj z nimi nie muszą być wyłącznie 3 pionowe o tej samej szerokości... Jak planujesz wprowadzić newsy to powinny być w dość dużej tabeli żeby łatwo się czytało - niekoniecznie po środku. Mniejsze reklamy powinny być równie widoczne te (onet) interboksy wyżej. Zmień kodowanie na stronce - ł źle wyświetla. Wywal ramki...
ocena
[ - ] szare kolorki
[ - ] zbyt pusto, brak grafiki
[ - ] zbedne króliki w stopce
[ - ] top za pusty
[ + ] logo mi sie podoba
ocena: 2+/6
[ - ] zbyt pusto, brak grafiki
[ - ] zbedne króliki w stopce
[ - ] top za pusty
[ + ] logo mi sie podoba
ocena: 2+/6
---------------------
[równie widoczne te (onet) interboksy wyżej
Po pierwsze nie "Onet" InterBoksy- te Bosky są własnością QUERK. A , że są podobne hmmm........... WSZYSTKI BOKSY SĄ TAKIE!
Ok wszystkie poprawki bedą!
Mamy już gotowe nowe i lepsze Logo!
No i Lepszą Grafikę na stronie!
Nie martwcie się będzie OK!
Kolorki będą bardziej KOLOROWE!
A no i reklame umieszczę troche wyżej Barnaba podsunęła mi dobrą myśl!
Ok już niedługo cala stronka, będzie gotowa i calkiem inna!
A i stronka będzie wyjustowana do Lewej.
Po pierwsze nie "Onet" InterBoksy- te Bosky są własnością QUERK. A , że są podobne hmmm........... WSZYSTKI BOKSY SĄ TAKIE!
Mamy już gotowe nowe i lepsze Logo!
No i Lepszą Grafikę na stronie!
Nie martwcie się będzie OK!
Kolorki będą bardziej KOLOROWE!
A no i reklame umieszczę troche wyżej Barnaba podsunęła mi dobrą myśl!
Ok już niedługo cala stronka, będzie gotowa i calkiem inna!
A i stronka będzie wyjustowana do Lewej.
-
Krzysztof Sziwa
wrrrr Barnaba to nie ona tylko onA no i reklame umieszczę troche wyżej Barnaba podsunęła mi dobrą myśl!