Nie przesadzacie czasami? Jak Wam ptak osra
Gg redaktorków WI
-
fibbia
- Nowy

- Kontakt:
Re: Gg redaktorków WI
Mnie tam rybka, czy będzie GG, czy nie. Obrażę Cię Moniko, jeśli wolisz, w @ lub w tym linku, który sugeruje Dawid.
auto to go już nigdy z garażu nie wyprowadzicie?
Pod postem też nie...?Krzysztof Aszkiełowicz pisze:Ja swojego gg nie podaje, tak jest lepiej dla zdrowia
-
Krzysztof Aszkiełowicz
- Zaczyna działać

- Kontakt:
Hygin tak zgrubsza on trochę nieaktualny 
ja swoj podaje ale nie wiem czemu zawsze jestem offline (nawet jak defacto jestem online) - a moze to i dobze, hehehe do tej pory otrzymalem tylko raz prosbe o pomoc przez mail i tyle >]
Jak nieakualny, to zwracam honor, ale to znacza tyle, że jest on "dla picu"
"dla szpanu"
.
Możecie zrobić taki link przy artykule... "WSZUSTKIE pytanie odnośnie artykułu i języka proszę kierować na forum / [+ email]"
Możecie zrobić taki link przy artykule... "WSZUSTKIE pytanie odnośnie artykułu i języka proszę kierować na forum / [+ email]"
-
Kamil Kierzkowski
- Zaczyna działać

a nie maHygin Delimat pisze:Możecie zrobić taki link przy artykule... "WSZUSTKIE pytanie odnośnie artykułu i języka proszę kierować na forum / [+ email]"
Ale chodzi mi o to słowo WSZYSTKIE
-
Monika Trawińska
- Nowy

fibbia a jak się poparzysz chwytając za gorące naczynie to potem chwytasz jeszcze raz? Poza tym "osranie" czasami bywa interpretowane jako znak szczęścia
Zależy od kontekstu. Nie chodzi o to by "nie wyprowadzać samochodu z garażu" tylko dowiedzieć się o co w tym wszystkim chodzi... Bo jeżeli podaję swój numer gg po to aby komuś pomóc a nie po to aby dostarczyć gnojowi adres pod którym może się wyżyć... A może ja już nie rozumiem tej dzisiejszej młodzieży
fibbia skoro planujesz mnie obrazić to rozumiem że Ciebie też mam traktować jako "tą" młodzież?
Pozdrawiam
fibbia skoro planujesz mnie obrazić to rozumiem że Ciebie też mam traktować jako "tą" młodzież?
Pozdrawiam
widze ze mimo faktu ze w dyskusji biorze udzial znakomita wiekszosc samego WI i pare userow, to dyskusja powoli przeradza sie w wyzywanie i wytykanie bledow... ludzie zalatwcie to sobie na pw a tutaj dyskutujmy tylko (!) o tym nieszczesnym gg...
Shame
ps. 200 post! yay!
-
fibbia
- Nowy

- Kontakt:
skoro planujesz czas przyszły niedokonany -->mam traktować teraźniejszy dokonany. Szybka jesteś
Ok, rozumiem o co Ci chodzi. Ale jeśli nie chcesz być obrażana na GG to wyłącz tą możliwość - nie wszyscy muszą się do tego dostosowywać, może ktoś lubi, albo nie przejmuje się takimi, jak to po swojsku ujęłaś, gnojami. Ja w ramach "ochrony" podaję tylko @. I w razie czego blokuję adres.
-
Monika Trawińska
- Nowy

Dreen kto kogo obraża
To tylko, jak to niektórzy nazywają, kontrowersyjne opinie 
fibbia obrażasz mnie
No ale macie rację, koniec tych off topiców. Pozdrowienia
fibbia obrażasz mnie
No ale macie rację, koniec tych off topiców. Pozdrowienia