Gg redaktorków WI

Wasze propozycje, uwagi czy prośby w stosunku do redakcji i całego serwisu.
fibbia
Nowy
Nowy
Kontakt:

Re: Gg redaktorków WI

Post autor: fibbia »

Mnie tam rybka, czy będzie GG, czy nie. Obrażę Cię Moniko, jeśli wolisz, w @ lub w tym linku, który sugeruje Dawid.
Nie przesadzacie czasami? Jak Wam ptak osra :oops: auto to go już nigdy z garażu nie wyprowadzicie?
Hygin
Moderator
Kontakt:

Post autor: Hygin »

Krzysztof Aszkiełowicz pisze:Ja swojego gg nie podaje, tak jest lepiej dla zdrowia :P
Pod postem też nie...? :-D
Krzysztof Aszkiełowicz
Zaczyna działać
Zaczyna działać
Kontakt:

Post autor: Krzysztof Aszkiełowicz »

Hygin tak zgrubsza on trochę nieaktualny :P
Dreen
Zaczyna działać
Zaczyna działać

Post autor: Dreen »

ja swoj podaje ale nie wiem czemu zawsze jestem offline (nawet jak defacto jestem online) - a moze to i dobze, hehehe do tej pory otrzymalem tylko raz prosbe o pomoc przez mail i tyle >]
Hygin
Moderator
Kontakt:

Jak nieakualny, to zwracam honor, ale to znacza tyle, że jest on "dla picu" :-D "dla szpanu" :-D :-D.

Możecie zrobić taki link przy artykule... "WSZUSTKIE pytanie odnośnie artykułu i języka proszę kierować na forum / [+ email]"
Kamil Kierzkowski
Zaczyna działać
Zaczyna działać

Post autor: Kamil Kierzkowski »

Hygin Delimat pisze:Możecie zrobić taki link przy artykule... "WSZUSTKIE pytanie odnośnie artykułu i języka proszę kierować na forum / [+ email]"
a nie ma :?::-D przynajmniej tam gdzie ja maczałem palce :)
Hygin
Moderator
Kontakt:

Ale chodzi mi o to słowo WSZYSTKIE
Monika Trawińska
Nowy
Nowy

Post autor: Monika Trawińska »

fibbia a jak się poparzysz chwytając za gorące naczynie to potem chwytasz jeszcze raz? Poza tym "osranie" czasami bywa interpretowane jako znak szczęścia :P Zależy od kontekstu. Nie chodzi o to by "nie wyprowadzać samochodu z garażu" tylko dowiedzieć się o co w tym wszystkim chodzi... Bo jeżeli podaję swój numer gg po to aby komuś pomóc a nie po to aby dostarczyć gnojowi adres pod którym może się wyżyć... A może ja już nie rozumiem tej dzisiejszej młodzieży :wink:
fibbia skoro planujesz mnie obrazić to rozumiem że Ciebie też mam traktować jako "tą" młodzież?
Pozdrawiam :wink:
Dreen
Zaczyna działać
Zaczyna działać

Post autor: Dreen »

widze ze mimo faktu ze w dyskusji biorze udzial znakomita wiekszosc samego WI i pare userow, to dyskusja powoli przeradza sie w wyzywanie i wytykanie bledow... ludzie zalatwcie to sobie na pw a tutaj dyskutujmy tylko (!) o tym nieszczesnym gg...

Shame :!:

Nowy
Kontakt:

Post autor: fibbia »

skoro planujesz czas przyszły niedokonany -->mam traktować teraźniejszy dokonany. Szybka jesteś :lol: Ok, rozumiem o co Ci chodzi. Ale jeśli nie chcesz być obrażana na GG to wyłącz tą możliwość - nie wszyscy muszą się do tego dostosowywać, może ktoś lubi, albo nie przejmuje się takimi, jak to po swojsku ujęłaś, gnojami. Ja w ramach "ochrony" podaję tylko @. I w razie czego blokuję adres.
Monika Trawińska
Nowy
Nowy

Post autor: Monika Trawińska »

Dreen kto kogo obraża :?: To tylko, jak to niektórzy nazywają, kontrowersyjne opinie 8)
fibbia obrażasz mnie :?:
No ale macie rację, koniec tych off topiców. Pozdrowienia :wink:
ODPOWIEDZ