Co robimy z tym forum?

Wasze propozycje, uwagi czy prośby w stosunku do redakcji i całego serwisu.
Dawid Kulbaka
Administrator
Kontakt:

Re: Co robimy z tym forum?

Post autor: Dawid Kulbaka »

mi ani te ani te sie nie widzą, igola najlepsze jak do tej pory - pamietajcie ze to musi byc delikatne, bo z zalozenia taka ma byc grafika nowa, wiec musi pasowac. lekkie, przyjemne i delikatne

Yay, pamietaj, ze to nie moze byc bold czcionka, musi byc delikatniejsza, oraz nie podwojne obramowania - bo to nie barok :wink: poczekamy, zobaczymy - nie spiesz sie, przeciez masz czas, nikt procz iniside (ba :D) Cię nie goni
Yay Gree
Działa
Działa
Kontakt:

Post autor: Yay Gree »

wieczorkiem cos nowego wymysle :/
Dawid Kulbaka
Administrator
Kontakt:

oki, jakby cos było nie tak (az mi głupio tak pisac, no ale co mam zrobic) to kradniemy z forum.igol.pl :roll: i po sprawie.
iniside
Działa
Działa
Kontakt:

Post autor: iniside »

A może mi ktoś wyłumaczyć co w przysikach stylizowanych na MacOS X jest niedelikatnego :roll: Przecież cały ten sysem to jeden wielki cukierek i świecidełko :roll:

PS. Znowu brakło ikonek. Zaręczam, że osobiście zajme się ich dodaniem i usiatwieniem :-D
PS2. Delikatny to pojęcie względne. Proponuje zrobić kilka designów, ogłośić konkurs i niech czytelnicy zdecydują, wkońcu to dla nich nie dla nas ;)
iniside
Działa
Działa
Kontakt:

Czyżby zapał minoł. Znowu. Ja dalej jestem chętny, ale jak widze nikomu nic niechce sie chyba nic robić ;)
Dawid Kulbaka
Administrator
Kontakt:

nie nie nie nie!

mielismy kłopoty z serwerem, na szczescie juz jest ok. cały czas pamietam o forum i bedzie ono zmienione, zaręczam. troszke czasu potrzebuje :oops:
iniside
Działa
Działa
Kontakt:

Ok. Ogłaszam zbiórke. Każdy kto chce pomóc ma sie dopisać w tym temacie albo odrazu do mnie. Osoby do których już napisałe, nie muszą tego robić ;). No chyba że chcą. Koniec gadania zaczynamy działać ;).
ODPOWIEDZ