• › Witaj Gościu
  • Jesteś niezalogowany (
  • Zaloguj 
  •  lub  

Logo


Strefa czasowa: UTC + 1




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: konwersja swf-fla i odwrotnie
PostNapisane: Pt gru 23, 2011 11:13 am 
Offline

Dołączył(a): Pt gru 23, 2011 11:07 am
Posty: 2
Witam wszystkich , otóż mam takie problem

Na potrzeby mojej strony muszę zmienić jeden napis w pliku .swf a więc jak wyczytałem na forach potrzebna jest konwersja do .fla a więc zrobiłem to programem flash trilix i wyeksportowało mi tam plik główny z animacja oraz pliki action script-a , zmieniłem ten napis jaki chciałem ale teraz jest problem aby znów umieścić to na stronie czyli zrobić fla na swf i tutaj jest moje pytanie jak to zrobić , próbowałem otwierać to w programach(swf sothink editor ) przed konwersja do fla aby edytowac plik swf , ale da się tylko obrazki itd ale nie da się zmienić kodu action script-a , proszę o pomoc


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł: Re: konwersja swf-fla i odwrotnie
PostNapisane: Pt gru 23, 2011 11:57 am 
Offline
Administrator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Cz lut 24, 2005 2:14 am
Posty: 4419
Adobe Flash

_________________
Dlaczego nie otrzymałeś odpowiedzi. .:. Komercyjnie - FLASH


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: konwersja swf-fla i odwrotnie
PostNapisane: Pt gru 23, 2011 12:12 pm 
Offline

Dołączył(a): Pt gru 23, 2011 11:07 am
Posty: 2
no ok adobe flash , sciągłem go ale jak dodać zmieniony kod action script do konkretnej sceny .fla ?


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  

Polecamy












Powered by phpBB
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL
Not able to open ./cache/data_global.php