• › Witaj Gościu
  • Jesteś niezalogowany (
  • Zaloguj 
  •  lub  

Logo

template->_php_include(): File ./../../../../quickselect.php does not exist or is empty

Strefa czasowa: UTC + 1

Autor Wiadomość
 Tytuł: Marek_bf
PostNapisane: N mar 16, 2008 11:11 pm 
Nowy
Nowy

Marek_bf - muszę to napisać: najbardziej pracowity, najbardziej pomocny, najlepszy i w ogóle naj człowiek jakiego miałem okazję spotkać z wszystkich for jakie widziałem. Marek_bf jesteś skarbem tego forum. Gratuluje - masz olbrzymią wiedzę i zawsze pomagasz.

Tytuł: Re: Marek_bf
PostNapisane: Pn mar 17, 2008 11:00 am 
Administrator

Popieram - człowiek skarb całego Webinside.pl :)
Bez Marka nie ma naszego forum!

Miło, że ludzie Cię doceniają Marku, brawo!

PostNapisane: Pn mar 17, 2008 12:24 pm 
Administrator

Miła niespodzianka, dziękuje. W końcu ktoś docenił mój trud ;)

Jednak żeby nie było tak słodko o mnie to muszę zdementować jedną rzecz, czyli stwierdzenie, że zawsze pomagam. Guzik prawda istnieją sytuacje, w których palcem nie kiwnę. A i nakrzyczeć potrafię.:)

Nie zgodzę się tez, że na innych forach dyskusyjnych nie ma ludzi bardziej pracowitych, bardziej cierpliwych i posiadających większą wiedzę ode mnie, nie zgodzę się, bo sam takich ludzi znam.

Trzeba też dodać, iż moja pomoc nie jest stricte bezinteresowna. Pisząc na forum po pierwsze utrwalam sobie nabytą wiedzę, gdyż wszystkiego nie da się zapamiętać, więc odpowiadając na problemy sam zmuszam mój umysł do przypominania sobie i rozwoju. Druga sprawa to uczę się nowych rzeczy odpowiadająć na problemy, których rozwiązania do tej pory nie znałem, a także znajdując inne lepsze rozwiązania na tematy znane.

Jak widać jest to wspólna korzyść, żeby nie stwierdzić: wilk syty i owca cała. :)

Jeszcze raz dziękuję.

P.S. Dawid nie przesadzaj, WI było zanim ja się na nim pojawiłem, przetrwało też moją półroczną nieobecność, nie ja tutaj jestem filarem, lecz użytkownicy. Bez nich nie było by tego forum, więc podziękować możemy sobie wspólnie za to, że się tutaj spotykamy.

PostNapisane: Pn mar 17, 2008 1:57 pm 
Zaczyna działać
Zaczyna działać

Witam, no jestem od niedawna ale musze się podpisać pod twierdzenie. Z tego co spędziłem czasu na forum, pierwsze co mi się rzuciło w oczy to właśnie Marek_bf.

Cytuj:
Jednak żeby nie było tak słodko o mnie to muszę zdementować jedną rzecz, czyli stwierdzenie, że zawsze pomagam. Guzik prawda istnieją sytuacje, w których palcem nie kiwnę. A i nakrzyczeć potrafię.

Wtedy kiedy odpowiedź można znaleźć w 2 sekundy wklepując pytanie klienta w google. Każdy tak ma po pewnym czasie.

Cytuj:
Nie zgodzę się tez, że na innych forach dyskusyjnych nie ma ludzi bardziej pracowitych, bardziej cierpliwych i posiadających większą wiedzę ode mnie, nie zgodzę się, bo sam takich ludzi znam.

Też takich znam ale każdy jest inny. Nie ważne co wiemy, ważne co z tą wiedzą robimy. Na studiach w grupie mam świetnego programiste który prawde powiedziawszy, wie dużo ale nie potrafi tego sprzedać a pytania też mu nie zadasz bo potraktuje Cie z góry.

Właśnie to co mi się rzuciło w oczy już na początku to dość liczne posty które wniosły wiele i wielu sporo nauczyły, podejście i kultura. Taki człowiek daleko zajdzie bo każdy mu drzwi otworzy i zrobi to z uśmiechem.

Pozdrawiam
Gorylek

Strefa czasowa: UTC + 1