• › Witaj Gościu
  • Jesteś niezalogowany (
  • Zaloguj 
  •  lub  

Logo


Strefa czasowa: UTC + 1




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: [Photoshop] 2-pikselowa ramka
PostNapisane: Cz maja 19, 2005 7:38 pm 
Offline

Dołączył(a): Cz maja 19, 2005 7:35 pm
Posty: 3
Czy można w nim robić ramkę 2-pikselową do jakiegoś obrazka? I żeby pierwsza i druga warstwa miała inny kolor. Wiem że można to zrobić "ręcznie" w paincie, ale ja muszę zrobić takie ramki do wieeeeeeelu obrazków, więc takie coś przydałoby mi się. A może jest jakiś specjalny program do robienia takich ramek?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: [Photoshop] 2-pikselowa ramka
PostNapisane: Cz maja 19, 2005 9:08 pm 
Offline
Przelotem
Przelotem
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Pn sty 27, 2003 12:10 am
Posty: 351
Lokalizacja: Bełchatów
Można, użyj do tego brusha

_________________
NISZCZ RASIZM, ale najpierw w swojej głowie.


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł: Re
PostNapisane: Śr maja 25, 2005 2:06 pm 
Offline

Dołączył(a): Cz maja 19, 2005 7:35 pm
Posty: 3
Ale ten brush to funkcja w Photoshopie czy program?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: [Photoshop] 2-pikselowa ramka
PostNapisane: Śr maja 25, 2005 2:12 pm 
Offline
Działa
Działa
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Pn wrz 09, 2002 11:13 am
Posty: 801
Lokalizacja: Kraków
no nie no szanujmy sie ....brush (z ang.) pędzel.. na tym prostokatnym po lewej

_________________
Daj zwierzakowi jeść... klik w miskę i do przodu :)
www.pustamiska.pl
Dziękuję.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: [Photoshop] 2-pikselowa ramka
PostNapisane: Śr maja 25, 2005 8:19 pm 
Offline
Zaczyna działać
Zaczyna działać
Avatar użytkownika

Dołączył(a): N lis 28, 2004 9:17 pm
Posty: 402
albo mozna sie bawic inaczej..
wybierasz pierwszy kolor / dajesz obrysuj / zazanczasz zeby sie obrysowalo na 2 px/ zmieniasz kolor / obrysowujesz na 1 px
tez dziala :D

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: re
PostNapisane: Cz maja 26, 2005 4:00 pm 
Offline

Dołączył(a): Cz maja 19, 2005 7:35 pm
Posty: 3
Ale gdy przyciskam na ten pędzel, to moge tylko rysować na obrazku! Jak go obrysować? Gdzie jest taka opcja?


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron

Polecamy












Powered by phpBB
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL
Not able to open ./cache/data_global.php