• › Witaj Gościu
  • Jesteś niezalogowany (
  • Zaloguj 
  •  lub  

Logo


Strefa czasowa: UTC + 1




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: [IE] Autouzupełnianie
PostNapisane: Pt sie 01, 2003 5:17 pm 
Offline

Dołączył(a): Pt sie 01, 2003 12:13 pm
Posty: 2
Czy możliwe jest ustawienie w IE - autouzupełniania(tzn.aby po jednym wpisaniu hasła - w przegladarce - nie trzeba było go wpisywac drugi raz), ale bez wykakiwania okna z zapytaniem o zapamietanie hasła???


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: [IE] Autouzupełnianie
PostNapisane: Pt sie 01, 2003 7:24 pm 
Offline
Przelotem
Przelotem
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Wt lip 22, 2003 11:29 pm
Posty: 274
Lokalizacja: Mazury
Po pierwsze pisz o który IE pytasz, po drugie korzystaj z pomocy, która podejrzewam jest po polsku, po trzecie odpowiedź:

Narzędzia -> opcje internetowe -> Zawartość -> Pole informacje osobiste - Autouzupełnianie

_________________
<< EB >>


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: [IE] Autouzupełnianie
PostNapisane: Pt sie 01, 2003 8:06 pm 
Offline
Nowy
Nowy
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Śr lip 10, 2002 1:48 pm
Posty: 27
Lokalizacja: Tychy
Opcja autouzupełniania jest dostępna w IE od wersji 4. Tak przynajmiej wyczytałem na stronie Microsoftu gdzie są nowości poszczególnych wersji IE wypisane...

_________________
WEBINSIDE.PL
Challenge Everything!


Ostatnio edytowano So sie 02, 2003 12:16 pm przez Tomasz Sieniek, łącznie edytowano 1 raz

Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: [IE] Autouzupełnianie
PostNapisane: So sie 02, 2003 7:45 am 
Offline
Nowy
Nowy

Dołączył(a): Pt sie 01, 2003 10:04 pm
Posty: 31
ja tam slyszalem ze to nie jest bezpieczne...

_________________
[www.GSM.os.pl] - mój site
hmmm siec w srodku... ja tam wole sieciowa pomoc :>


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: [IE] Autouzupełnianie
PostNapisane: So sie 02, 2003 10:08 am 
Offline

Dołączył(a): Pt sie 01, 2003 12:13 pm
Posty: 2
Dzięki za pomoc LIZARD;) :-D ale po wejsciu na
Narzędzia -> opcje internetowe -> Zawartość -> Pole informacje osobiste - Autouzupełnianie
i tak nic to nie dało i dalej nie wiem co robić???


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: [IE] Autouzupełnianie
PostNapisane: So sie 02, 2003 10:18 am 
Offline
Nowy
Nowy

Dołączył(a): Pt sie 01, 2003 10:04 pm
Posty: 31
wejdz tam i zaznacz interesujace cie opcje :)

_________________
[www.GSM.os.pl] - mój site
hmmm siec w srodku... ja tam wole sieciowa pomoc :>


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: [IE] Autouzupełnianie
PostNapisane: So sie 02, 2003 12:12 pm 
Offline
Nowy
Nowy
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Śr lip 10, 2002 1:48 pm
Posty: 27
Lokalizacja: Tychy
Lizard napisał(a):
ja tam slyszalem ze to nie jest bezpieczne...


Jeżeli korzystasz ze swojego prywatnego komputera to możesz to stosować do woli i nie ma jakiegoś specjalnego niebezpieczeństwa.
Ale jeśli korzystasz z komputera np. w kawiarence internetowej, szkole itp to lepiej tego nie stosować, bo inni mogą skorzystać z tego.

_________________
WEBINSIDE.PL
Challenge Everything!


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: [IE] Autouzupełnianie
PostNapisane: So sie 02, 2003 6:05 pm 
Offline
Przelotem
Przelotem
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Wt lip 22, 2003 11:29 pm
Posty: 274
Lokalizacja: Mazury
Panie Lizard, odpowiedzi typu:

Cytuj:
wejdz tam i zaznacz interesujace cie opcje


albo

Cytuj:
ja tam slyszalem ze to nie jest bezpieczne...


Są delikatnie mówiąc do nieczego. Albo mówi pan konkretnie, albo wcale. Wszystkie takie posty będą usuwane.

A teraz do tematu:

Panie Domenas w menu do którego dostać sie już potrafisz, jest pole: "Uzywanie autouzupełniania dla:" Zaznacz w nim te elementy które chcesz aby się uzupełniały... i przypominam o kozystaniu z pomocy...

_________________
<< EB >>


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot] i 0 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron

Polecamy












Powered by phpBB
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL
Not able to open ./cache/data_global.php