• › Witaj Gościu
  • Jesteś niezalogowany (
  • Zaloguj 
  •  lub  

Logo


Strefa czasowa: UTC + 1




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: mam swf-a i jak wstawic to jako preloader ?
PostNapisane: Pt kwi 08, 2005 7:43 pm 
Offline

Dołączył(a): Pt kwi 08, 2005 7:38 pm
Posty: 1
Witam
Zrobiłem sobie animacje flash, ale poniewaz jestem początkujący, potrzebuje pomocy :D Jak wstawic tą moją animację jako preloader do strony WWW ?? Proszę o kontakt na GG:6489754

Pozdrawiam :wink:


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: mam swf-a i jak wstawic to jako preloader ?
PostNapisane: Pt kwi 08, 2005 9:10 pm 
Offline
Administrator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Cz lut 24, 2005 2:14 am
Posty: 4419
Nie zrobisz tego gdyż preloader we flashu służy TYLKO do wczytywania danego filmu flasha lub wczytywania do niego innych filmów, grafik itp. Nie możesz zastosować go jako preloader do strony WWW.


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron

Polecamy












Powered by phpBB
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL
Not able to open ./cache/data_global.php