• › Witaj Gościu
  • Jesteś niezalogowany (
  • Zaloguj 
  •  lub  

Logo


Strefa czasowa: UTC + 1




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: [phptoshop] gdzie umieścić czcionki?
PostNapisane: Cz mar 03, 2005 12:35 pm 
Offline

Dołączył(a): Cz mar 03, 2005 12:31 pm
Posty: 4
Używam Adobe Photoshop Elements 2.0 i chciałbym wkleić gdzieś czcionki które ściągnołem z Waszej stronki.
Pomózcie proszę
Pozdrawiam Kemuel


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł: dokończę
PostNapisane: Cz mar 03, 2005 12:37 pm 
Offline

Dołączył(a): Cz mar 03, 2005 12:31 pm
Posty: 4
Chodzi mi o to do jakiego katalogu muszę wkleić sciągnięte czcionki?
dzięki
Kemuel


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł: Re: [phptoshop] gdzie umieścić czcionki?
PostNapisane: Cz mar 03, 2005 1:24 pm 
Offline
Administrator

Dołączył(a): Śr cze 05, 2002 9:48 pm
Posty: 951
Lokalizacja: Bydgoszcz
katalog FONTS w katalogu WINDOWS

C:\WINDOWS/FONTS :wink:

_________________
Pozdrawiam,
Dawid, Webinside.pl | Develway.pl

Domena.pl: Promocja na hosting i domeny


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: dzięki
PostNapisane: Cz mar 03, 2005 2:50 pm 
Offline

Dołączył(a): Cz mar 03, 2005 12:31 pm
Posty: 4
ale jestem prostak, myślałem że photoshop ma swoje katalogi specjalnie do czcionek
a to było takie proste
SERDECZNE DZIEKI ZA TAK SZYBKĄ ODPOWIEDŹ
pozdrawiam


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł: Jeszcze jeden problem
PostNapisane: Cz mar 03, 2005 4:41 pm 
Offline

Dołączył(a): Cz mar 03, 2005 12:31 pm
Posty: 4
skopiowałem te czcionki do katalofu Fonts w windows tak jak mi kazałeś , ale niestety nie widzi ich rzaden program , ani word ani exel ani adobe photoshop ani inne ....
poradź proszę co mam zrobić
pomocy


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł: Re: [phptoshop] gdzie umieścić czcionki?
PostNapisane: Cz mar 03, 2005 7:30 pm 
Offline
Nowy
Nowy

Dołączył(a): N paź 03, 2004 2:21 pm
Posty: 123
Lokalizacja: Sopot
najpierw:
- menu start > ustawienia > panel sterowania > czcionki
potem:
- menu Plik > zainstaluj nowa czcionke...

_________________
Out Out!! You demons of stupidity!!
SGiTI - tworzenie stron www - custom web site design


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: [phptoshop] gdzie umieścić czcionki?
PostNapisane: Cz mar 03, 2005 8:18 pm 
Offline
Zaczyna działać
Zaczyna działać
Avatar użytkownika

Dołączył(a): N lis 28, 2004 9:17 pm
Posty: 402
jesli nie masz takiego polecenie (ja nie mialem :/) sciagnij sobie programik flashFONT..
on Ci zainstaluje/odinstaluje (ale nie usunie) wszystkie czcionki ktore tylko chcesz..

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: hej
PostNapisane: N mar 06, 2005 11:59 am 
Offline

Dołączył(a): Cz mar 03, 2005 12:31 pm
Posty: 4
udało się po ściągnięciu flasha i zainstalowaniu ich
serdeczne dzięki za pomoc
pozdrowionka


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron

Polecamy












Powered by phpBB
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL
Not able to open ./cache/data_global.php