• › Witaj Gościu
  • Jesteś niezalogowany (
  • Zaloguj 
  •  lub  

Logo


Strefa czasowa: UTC + 1




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Podkład lektorski we flashu
PostNapisane: Cz wrz 19, 2013 7:26 am 
Offline

Dołączył(a): Cz lis 08, 2007 4:57 pm
Posty: 6
Lokalizacja: Żnin
Witam serdecznie

Chciałam zapytac w jaki sposób najlepiej wstawic podkład dźwiekowy, żeby podkłady sie nie nakładały? Chodzi o to , że mam strone flash, i do każdej podstrony ma być dodawany podkład lektorski. Chciałabym, zeby po załadowaniu danej podstrony np. on (release) przycisk z menu, ładował się inny podkład, a po przełączaniu podstrony, ten obecny się wyciszał, a ładował się nowy do innej podstrony...

Podstrony ładują się za pomocą kodu:

Kod:
on (release)
{
if (_root.link !=page && _root.G !=1)
{
_root.G = 1;
_parent ["item" + _root.link].gotoAndPlay("s2");
_root.link = page;
_root.play();
}
}


Pozdrawiam i będę wdzięczna za podpowiedź


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron

Polecamy












Powered by phpBB
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL
Not able to open ./cache/data_global.php