• › Witaj Gościu
  • Jesteś niezalogowany (
  • Zaloguj 
  •  lub  

Logo


Strefa czasowa: UTC + 1




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Problem z banerem w topie
PostNapisane: So paź 23, 2010 9:43 am 
Offline

Dołączył(a): Wt paź 06, 2009 2:29 pm
Posty: 3
Witam stworzyłem stronę www.gravistransport.pl i mam problem gdyż w chrome nie wyświetla baneru flash. Kod jaki uzyłem do flasha to

<OBJECT CLASSID="clsid27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000"
TYPE="application/x-shockwave-flash"
WIDTH="712" HEIGHT="220"
CODEBASE="http://active.macromedia.com/flash5/cabs/swflash.cab#version=5,0,0,0">
<PARAM NAME="MOVIE" VALUE="header.swf">
<PARAM NAME="PLAY" VALUE="true">
<PARAM NAME="LOOP" VALUE="true">
<PARAM NAME="WMODE" VALUE="opaque">
<PARAM NAME="QUALITY" VALUE="high">
<EMBED SRC="http://gravistransport.pl/templates/bukowe/images/flash.swf" WIDTH="712" HEIGHT="220" PLAY="true" LOOP="true" WMODE="opaque" QUALITY="high"
TYPE="application/x-shockwave-flash"
PLUGINSPAGE="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer">
</EMBED>
</OBJECT>

W innych przeglądarkach problemu nie ma. Czy ktoś może pomóc ?


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron

Polecamy












Powered by phpBB
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL
Not able to open ./cache/data_global.php