• › Witaj Gościu
  • Jesteś niezalogowany (
  • Zaloguj 
  •  lub  

Logo


Strefa czasowa: UTC + 1




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Zegar cyfrowy pod kątem
PostNapisane: So wrz 04, 2010 10:27 am 
Offline

Dołączył(a): So wrz 04, 2010 10:13 am
Posty: 4
Zrobiłem w Macromedia Flash 8 zegar cyfrowy, ale nie wiem jak zrobić, żeby obrócić go pod dowolnym kątem, bo działa mi tylko w poziomie, a jak zaznaczam pole i obracam, a potem wciskam CTRL+Enter to mi nie działa.

Chodzi mi o coś takiego

Obrazek


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł: Re: Zegar cyfrowy pod kątem
PostNapisane: So wrz 04, 2010 10:40 am 
Offline
Administrator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Cz lut 24, 2005 2:14 am
Posty: 4419
Dodać (osadzić) czcionki do pola tekstowego.

_________________
Dlaczego nie otrzymałeś odpowiedzi. .:. Komercyjnie - FLASH


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Zegar cyfrowy pod kątem
PostNapisane: So wrz 04, 2010 10:49 am 
Offline

Dołączył(a): So wrz 04, 2010 10:13 am
Posty: 4
Czy chodzi tu o to:

aby osadzic czcionke trzeba miec dynamiczne ustawienia tekstu tzn static tekst zmieniasz na dynamic tekst potem wcisnac przycisk embed i wybrać znaki do osadzenia, jesli uzywam tylko kilku znakow to w okienku wpisuje jakie to maja byc znaki?


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł: Re: Zegar cyfrowy pod kątem
PostNapisane: So wrz 04, 2010 3:10 pm 
Offline
Administrator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Cz lut 24, 2005 2:14 am
Posty: 4419
Znaki drogowe:) Rusz głową, jakich znaków potrzebujesz?
P.S. Do samego zegara wystarczyły by 1234567890:

_________________
Dlaczego nie otrzymałeś odpowiedzi. .:. Komercyjnie - FLASH


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Zegar cyfrowy pod kątem
PostNapisane: Śr wrz 08, 2010 11:58 pm 
Offline

Dołączył(a): So wrz 04, 2010 10:13 am
Posty: 4
Skumałem o co chodzi z tym osadzaniem. Dopiero zaczynam przygode z flashem i ucze sie metodą prób i błędów :-)

Tylko teraz jak już to wszystko mam, to jak zapisać obrazek w formie tapety na telefon z tymże zegarkiem, żeby tę tapetę użyć potem do stworzenia motywu, żeby działało to na telefonie. Mój telefon obsługuje flash lite. Wiem tylko ze to musi byc w formacie .swf. Biore Export Movie, to mi okienko wyskakuje

Obrazek

Kilka razy probowalem zapisac to mi Errory wyskakuja, ze niby "save this file as Flash 5"

Da rade to jakoś rozkminić? Pewnie znowu cos schrzaniłem.


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł: Re: Zegar cyfrowy pod kątem
PostNapisane: Cz wrz 16, 2010 11:02 pm 
Offline

Dołączył(a): So wrz 04, 2010 10:13 am
Posty: 4
Zamykam temat, juz nie potrzebuje pomocy.


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron

Polecamy












Powered by phpBB
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL
Not able to open ./cache/data_global.php