• › Witaj Gościu
  • Jesteś niezalogowany (
  • Zaloguj 
  •  lub  

Logo


Strefa czasowa: UTC + 1




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Dopasywująca się ramka do tekstu.
PostNapisane: Pn sie 09, 2010 5:16 pm 
Offline

Dołączył(a): Pn sie 09, 2010 5:12 pm
Posty: 1
Chcę wykonać pole, które automatycznie będzie się rozciągać w linii pionowej do zawartości tekstu - chodzi tutaj o newsy na stronie głównej, alternatywa może być tutaj suwak. Problem w tym, że dane będą pobierane z bazy tak aby łatwo można było to aktualizować. Jak to ugryźć? Od czego zacząć?
Z góry dzięki za jakąkolwiek podpowiedź ;].


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł: Re: Dopasywująca się ramka do tekstu.
PostNapisane: Pn sie 09, 2010 7:07 pm 
Offline
Administrator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Cz lut 24, 2005 2:14 am
Posty: 4419
Kod:
myTxt.height = myTxt.textHeight + 15 // 15 `font size

_________________
Dlaczego nie otrzymałeś odpowiedzi. .:. Komercyjnie - FLASH


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron

Polecamy












Powered by phpBB
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL
Not able to open ./cache/data_global.php