• › Witaj Gościu
  • Jesteś niezalogowany (
  • Zaloguj 
  •  lub  

Logo


Strefa czasowa: UTC + 1




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Ustawienie movieclipa problem
PostNapisane: Pt lip 23, 2010 7:40 pm 
Offline
Nowy
Nowy

Dołączył(a): Wt lis 10, 2009 9:40 pm
Posty: 22
witam mam problem

.Mam na przykładzie movieclip1, movieclip2 i movieclip3.
na przykładzie movieclip1.x 8O =60; movieclip1.x=90; movieclip1.x=120;
o tych samych rozmiarach.

gdy w kodzie actionscript każdemu moveclipowi dodam do wspołrzędnej x ,30 pikseli. Komputer ustawi mi źle te współrzędne.Tak jakby na przykładzie:

movieclip.x=90 a potem movieclip.x=140,movieclip.x=210.

Poprostu oddala propocjonalnie obiekty.tym dalej współrzednej tym dalej oddala lub odwrotnie.O co tu chodzi? czy to ma związek z 3D:-( nie moge ustawic dobrze obiektów :-(


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł: Re: Ustawienie movieclipa problem!!!!!!!!!!
PostNapisane: Pt lip 23, 2010 8:35 pm 
Offline
Administrator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Cz lut 24, 2005 2:14 am
Posty: 4419
Pokaż plik FLA z wyodrębnionym problemem.

_________________
Dlaczego nie otrzymałeś odpowiedzi. .:. Komercyjnie - FLASH


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron

Polecamy












Powered by phpBB
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL
Not able to open ./cache/data_global.php