Forum webmasterów
http://webinside.pl/forum/

Problem z kompliacja swf
http://webinside.pl/forum/viewtopic.php?f=6&t=18736
Strona 1 z 1

Autor:  derhase [ N maja 30, 2010 2:04 pm ]
Tytuł:  Problem z kompliacja swf

Czesc wszystkim mam nietypowy problem i nie moge znaleźć rozwiązania Jestem uzytkownikiem maca pracuje w edytorze FDT "FLASH DEVELOP TOOL" oraz pakietem CS4. Podpinam zewnetrzna klase pod index.fla i z niewiadomych wzgledów raz flash mi wypusci swfa i wszystko jest jak a raz uzyskuje efekt pustego swfa i nawet w debuggerze nie pokazuje bledow nie tracuje zadnej funkcji nic pusto errorow rowniez nie posiadam a wedlug kodu wszystko powinno ladnie wczytywać.

Czym moze byc spowodowany taki efekt dodatkowy objaw strasznie dlugo wypuszcza swf-a "pustego swfa";

Pozdrawiam i z niecierpliwościa czekam na odpowiedzi

Autor:  karaluch21 [ Pn sty 02, 2012 4:47 pm ]
Tytuł:  Problem z publikacją pliku.

Witam wszystkich.
A ja trochę z innej beczki. Nie wiem gdzie umieścić taki temat.

Pojawił mi się ostatnio pewien problem z publikowaniem pliku flash.
Mianowicie, nie mogę opublikować tego pliku. Kiedy wciskam ctrl + enter powinien pojawić się film swf, natomiast nic się nie dzieje. Gdy włączam ctrl +f12 to w przeglądarce pojawia się puste okno. Wcześniej nie miałem problemu z tym plikiem.
Przeinstalowałem już flash'a ale problem nie zniknął. Inne pliki działają bez problemu i nie mam problemu z ich publikacją.
Czy ktoś wie jaka może być przyczyna tego dziwnego zjawiska?
Jest to plik to strony internetowej i jest dla mnie bardzo ważny.
Pozdrawiam
Karaluch

Autor:  Marek_bf [ Pn sty 02, 2012 5:21 pm ]
Tytuł:  Re: Problem z kompliacja swf

Czy inne pliki zachowują się tak samo czy nie?

Jeśli nie to przekopiuj wszystko do nowego dokumentu.

Jeśli wszystkie pliki zachowują się tak samo, no najpierw odinstaluj Flasha i wywal wszystkie pliki z folderu w którym się zainstalował a potem zainstaluj go ponownie.

Strona 1 z 1 Strefa czasowa: UTC + 1
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/
Not able to open ./cache/data_global.php