• › Witaj Gościu
  • Jesteś niezalogowany (
  • Zaloguj 
  •  lub  

Logo


Strefa czasowa: UTC + 1




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Problem z buttonem - URL ?
PostNapisane: Pn lut 08, 2010 12:52 am 
Offline

Dołączył(a): Pn lut 08, 2010 12:30 am
Posty: 2
Witam! Zrobiłem sobie buttona i chcę teraz dopisać do niego URL który będzie otwierał adres w nowym oknie.Ale jakbym to nie robił to nie działa.Albo nie otwiera strony w przeglądarce, albo szwankuje animacja i np. się już nie porusza... siedziałem już nad tym kilka godzin i nie mam sił.
Czy może ktoś mi pomóc ?

Mój plik
http://testtest99.eu.interia.pl/jak_url.fla


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł: Re: Problem z buttonem - URL ?
PostNapisane: Pn lut 08, 2010 9:05 am 
Offline
Nowy
Nowy

Dołączył(a): Pn lis 16, 2009 9:33 am
Posty: 34
movieclipowi: 'phot01' daj np:

Kod:
on (release) {
   getURL("http://www.wp.pl", "_blank");
}


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł: Re: Problem z buttonem - URL ?
PostNapisane: Pn lut 08, 2010 9:30 am 
Offline

Dołączył(a): Pn lut 08, 2010 12:30 am
Posty: 2
Ale do którego layeru ?

Gdzie nie dam to pisze:

**Error** Symbol=photo1, layer=tlo powrotu, frame=5:Line 1: Mouse events are permitted only for button instances
on (release) {

:(


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł: Re: Problem z buttonem - URL ?
PostNapisane: Wt lut 09, 2010 3:07 pm 
Offline
Administrator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Cz lut 24, 2005 2:14 am
Posty: 4419
Ładujesz ten skrypt do klatki a należy to zrobić do akcji buttona.

_________________
Dlaczego nie otrzymałeś odpowiedzi. .:. Komercyjnie - FLASH


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron

Polecamy












Powered by phpBB
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL
Not able to open ./cache/data_global.php