• › Witaj Gościu
  • Jesteś niezalogowany (
  • Zaloguj 
  •  lub  

Logo


Strefa czasowa: UTC + 1




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Problem z kodem clickTag w AS2
PostNapisane: Śr gru 16, 2009 9:07 pm 
Offline

Dołączył(a): Śr gru 16, 2009 8:44 pm
Posty: 9
Kod:
1 czarny.onPress = function (){
         2  getURL ("http://www.baner.shop.fm.interia.pl");
         3   }
         4   on (release) {
         5   if (clickTAG.substr(0,5) == "http:") {
         6   getURL(clickTAG, "_blank");
         7   }
         8   }

"Zdarzenia myszy są dozwolone tylko w przypadku wystąpień przycisku on(release){"

Witam mam problem z kodem clickTAG który dostałem od googleAdWords mam go wkleić w gotowy baner i nie potrafię tego zrobić ...od 1-3 to kod "przejdz pod adres" i jest ok! od 4-8 kod od google flash podpowiada mi jak wyżej?Wklejam go w tą klatkę co w/w button co robie źle? jestem slaby z AS2


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł: Re: Problem z kodem clickTag w AS2
PostNapisane: Cz gru 17, 2009 10:30 am 
Offline
Nowy
Nowy

Dołączył(a): So lis 28, 2009 3:30 pm
Posty: 76
Lokalizacja: GG:4353060
usunąć

_________________
IE działa w następujący sposób: Ty przeglądasz z kompa net, z netu przeglądają ci kompa.


Ostatnio edytowano Pn sty 04, 2010 7:38 pm przez rafalfilipkowski, łącznie edytowano 1 raz

Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł: Re: Problem z kodem clickTag w AS2
PostNapisane: Cz gru 17, 2009 10:43 am 
Offline

Dołączył(a): Śr gru 16, 2009 8:44 pm
Posty: 9
Witaj. Próbowałem i tak i siak...czy możesz odpowiedzieć kodem?pozdrawiam.


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł: Re: Problem z kodem clickTag w AS2
PostNapisane: Cz gru 17, 2009 3:47 pm 
Offline
Nowy
Nowy

Dołączył(a): So lis 28, 2009 3:30 pm
Posty: 76
Lokalizacja: GG:4353060
Pomoc googleAdWords Ci pomoże, nie wiem w ogóle czemu ich najpierw się nie zapytałeś.

_________________
IE działa w następujący sposób: Ty przeglądasz z kompa net, z netu przeglądają ci kompa.


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł: Re: Problem z kodem clickTag w AS2
PostNapisane: Cz gru 17, 2009 5:59 pm 
Offline

Dołączył(a): Śr gru 16, 2009 8:44 pm
Posty: 9
Witaj . Już tam pytałem czekam aż ktoś odpowie dostałem 1 odp ale bez wartości.


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł: Re: Problem z kodem clickTag w AS2
PostNapisane: Cz gru 17, 2009 10:59 pm 
Offline
Nowy
Nowy

Dołączył(a): So lis 28, 2009 3:30 pm
Posty: 76
Lokalizacja: GG:4353060
Ja już wyczerpałem pomysły, niby wszystko dobrze robisz.

_________________
IE działa w następujący sposób: Ty przeglądasz z kompa net, z netu przeglądają ci kompa.


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł: Re: Problem z kodem clickTag w AS2
PostNapisane: Cz gru 17, 2009 11:22 pm 
Offline

Dołączył(a): Śr gru 16, 2009 8:44 pm
Posty: 9
przecież nie jestem jedyny z tym sękiem? może ktoś mi napiszę co i jak?rozczarowuje mnie to googleAdWords! banera z kodem AS3 nie chcą przyjąć a do AS2 podają" ich" kod i... radż sobie sam........pozdro


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron

Polecamy












Powered by phpBB
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL
Not able to open ./cache/data_global.php