• › Witaj Gościu
  • Jesteś niezalogowany (
  • Zaloguj 
  •  lub  

Logo


Strefa czasowa: UTC + 1




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Osadzania flasha i tworzenie
PostNapisane: So gru 12, 2009 3:00 pm 
Offline

Dołączył(a): So gru 12, 2009 2:54 pm
Posty: 2
Witam. Jestem nowa na forum, wiec z góry przepraszam jeśli temat się powtarza, szukałam odpowiedzi, ale nie poszlo mi najlepiej:) Interesuje mnie jak zanimowac dany obiekt na szablonie, wrzucajac caly szablon do programu chce zanjimwoac np. tylko postac na logu. Interesuje mnie tez jak to pozniej skodowac, czy to mam pozniej pociac, jak to wstawic by dzialalo? Z góry dziekuje.


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł: Re: Osadzania flasha i tworzenie
PostNapisane: So gru 12, 2009 5:56 pm 
Offline
Nowy
Nowy

Dołączył(a): So lis 28, 2009 3:30 pm
Posty: 76
Lokalizacja: GG:4353060
Pokaż mi ten szablon. Jak wstawić animacje do strony? W google albo innej wyszukiwarce wpisz 'osadzanie obiektu flash'.

_________________
IE działa w następujący sposób: Ty przeglądasz z kompa net, z netu przeglądają ci kompa.


Ostatnio edytowano Pn sty 04, 2010 7:35 pm przez rafalfilipkowski, łącznie edytowano 1 raz

Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł: Re: Osadzania flasha i tworzenie
PostNapisane: So gru 12, 2009 6:37 pm 
Offline

Dołączył(a): So gru 12, 2009 2:54 pm
Posty: 2
Przykładowo chciałabym wprowadzic kilka rzeczy na logu, ktore by sie animowaly, to jest przykladowy szablon: http://img17.imageshack.us/img17/5171/kristenkatags.jpg . Nie wiem czy powinnam otwierac w programie caly szablon i tam dodawac animacje? i jak go pozniej skodowac i zapisac. Prosze o pomoc.


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł: Re: Osadzania flasha i tworzenie
PostNapisane: N gru 13, 2009 1:03 am 
Offline
Nowy
Nowy

Dołączył(a): So lis 28, 2009 3:30 pm
Posty: 76
Lokalizacja: GG:4353060
Oczywiście że nie otwiera się całości, chyba że chcesz mieć całą stronę we flashu, ale nie polecam. Na tym przykładowym szablonie to najbezpieczniej i najprościej by było wyciąć cały prostokąt nad białym tłem strony, by był tej samej szerokości co strona. Jak to później pociąć by wszystko działało? To zapraszam do lektury Sławka, kurs HTML/CSS http://www.kurshtml.boo.pl Ewentualnie zlecić komuś pocięcie/zakodowanie szablonu do XHTML. Jak coś to jestem chętny za nieduże pieniążki ;P

_________________
IE działa w następujący sposób: Ty przeglądasz z kompa net, z netu przeglądają ci kompa.


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron

Polecamy












Powered by phpBB
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL
Not able to open ./cache/data_global.php