• › Witaj Gościu
  • Jesteś niezalogowany (
  • Zaloguj 
  •  lub  

Logo


Strefa czasowa: UTC + 1




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Denerwujące tło pod linkami
PostNapisane: Wt wrz 29, 2009 10:32 pm 
Offline

Dołączył(a): Wt sie 30, 2005 3:24 pm
Posty: 13
Lokalizacja: Olsztynek
Witam.

Mój problem może dla niektórych jest błahy, dla niektórych niewidoczny ale dla mnie z racji tego, że jestem dokładny i dużą wage przywiozuję do detali, jest on troszkę deenrwujący. Chodzi o to, że jesli robię załóżmy proste menu we flashu gdzie tło stanowi importowany z Photoshopa obrazek, umieszczam na nim poszczególne elementy menu będące animowanymi przyciskami to na obszarze wielkości przycisku tworzy się prawie przeźroczysty prostokąt. Nie zakłóca on jako takiego funkcjonowania ale dla mnie wygląda nieestetycznie. Dla przykładu zamieszczam fragment mojej stronki http://www.rooma.cba.pl/1.jpg. Chodzi mi o ten prawie przeźroczysty prostokąt wokół napisu english version. Da się to jakoś usunąć? Może coś źle zapisuje? Proszę o odpowiedź. Pozdrawiam


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Denerwujące tło pod linkami
PostNapisane: N paź 04, 2009 9:31 pm 
Offline
Przelotem
Przelotem

Dołączył(a): Pt sty 26, 2007 1:46 am
Posty: 289
Ja tam nie widze zadnego napisu "english version", wiec tymbardziej zadnego prostokata "prawie przezroczystego" wokol niego. :P:P Wez poprobuj w properties ustawic smooth dla bitmap, albo poprostu wrzucaj bitmapy o lepszej jakosci, bo ta w linku to dobra jakoscia nie grzeszy...


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron

Polecamy












Powered by phpBB
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL
Not able to open ./cache/data_global.php