• › Witaj Gościu
  • Jesteś niezalogowany (
  • Zaloguj 
  •  lub  

Logo


Strefa czasowa: UTC + 1




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: getURL
PostNapisane: Pt wrz 18, 2009 1:34 pm 
Offline

Dołączył(a): Pt wrz 18, 2009 10:42 am
Posty: 1
jestem w pierwszym.html

jak za pomocą
on (release) {
getURL

przejść do drugiej klatki mc pliku drugi .html

instancja.onRelease = function () {
getURL("index .html ??????????????");
}

chodzi o składnię

tylko to i mam skończoną stronkę.
szukam po forach i nic nie znajduję (odpowiedź na pewno banalna)


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł: Re: getURL
PostNapisane: N wrz 20, 2009 11:07 pm 
Offline
Nowy
Nowy

Dołączył(a): Pt lip 27, 2007 12:56 pm
Posty: 69
Flash doskonale sobie radzi z ładowaniem innych swf do głównego filmu. Nie bardzo wiem po co tworzyć kolejne pliki html. Także bierz się za szukanie po forum i na pewno znajdziesz odpowiedź :)

_________________
Profesjonalne tworzenie stron internetowych i reklama internetowa


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron

Polecamy












Powered by phpBB
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL
Not able to open ./cache/data_global.php