• › Witaj Gościu
  • Jesteś niezalogowany (
  • Zaloguj 
  •  lub  

Logo


Strefa czasowa: UTC + 1




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Pewny element we Flashu Cs4
PostNapisane: Pn wrz 14, 2009 7:52 am 
Offline

Dołączył(a): Pn wrz 14, 2009 7:44 am
Posty: 2
Witam!
Tworze Intro właśnie we Flashu Cs4 i chciałbym zrobić takie coś
http://img233.imageshack.us/img233/2726/nfsm.png
Ma ktoś pomysł jak zrobić coś takiego ?


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł: Re: Pewny element we Flashu Cs4
PostNapisane: Pn wrz 14, 2009 10:53 am 
Offline
Nowy
Nowy

Dołączył(a): Pt lip 27, 2007 12:56 pm
Posty: 69
Najszybciej to wykonasz używając Adobe After Effects

_________________
Profesjonalne tworzenie stron internetowych i reklama internetowa


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Pewny element we Flashu Cs4
PostNapisane: Pn wrz 14, 2009 2:06 pm 
Offline

Dołączył(a): Pn wrz 14, 2009 7:44 am
Posty: 2
tyle czy bede mogl potem to wkopiowac do flash cs4?


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł: Re: Pewny element we Flashu Cs4
PostNapisane: Pn wrz 14, 2009 2:35 pm 
Offline
Nowy
Nowy

Dołączył(a): Pt lip 27, 2007 12:56 pm
Posty: 69
tak


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron

Polecamy












Powered by phpBB
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL
Not able to open ./cache/data_global.php