• › Witaj Gościu
  • Jesteś niezalogowany (
  • Zaloguj 
  •  lub  

Logo


Strefa czasowa: UTC + 1




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: jak zrobic led billboard we flasu
PostNapisane: N sie 16, 2009 9:31 pm 
Offline

Dołączył(a): Wt paź 07, 2008 1:47 pm
Posty: 7
chcialbym zrobic we flashu taki billboard cos w stylu tego
http://www.4safe.pl/upload/image/11/Out ... lboard.jpg
i tam jakiec mc wstawic, tylko chodzi mi o to zeby ten billboard wygladal tak jak najbardziej naturalnie, a nie ze poprostu takie ladne obrazki sie poruszaly tylko zeby bylo widac jak na tym przykladzie wyzej ze sa one zrobione na takich diodach led. prosze o pomoc


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: jak zrobic led billboard we flasu
PostNapisane: Pn sie 17, 2009 8:46 am 
Offline
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Wt cze 03, 2008 2:01 pm
Posty: 262
Lokalizacja: Malbork
Dobre, dobre :-D
Dajesz tło, maskujesz i potem filmik dajesz, możesz w After Efects, czy w czym kolwieg takiego zrobić.

_________________
Sprzątanie Gdynia/Gdańsk
Studio Nagrań w Gdańsku
Michał Ardziejewski - Programista Aplikacji Internetowych
ForumFlash.pl - Alligator Flash Designer 8


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: jak zrobic led billboard we flasu
PostNapisane: Śr sie 19, 2009 9:44 pm 
Offline

Dołączył(a): Wt paź 07, 2008 1:47 pm
Posty: 7
ale maske mam nalożyc na ten obrazek ktory podalem w linku czy jak? bo nie do konca wiem oco chodz.i, czy mam nalozyc maske na ten billbord czy jak? a animacje chce zrobic we flashu. prosze o szybka odp


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron

Polecamy












Powered by phpBB
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL
Not able to open ./cache/data_global.php