• › Witaj Gościu
  • Jesteś niezalogowany (
  • Zaloguj 
  •  lub  

Logo


Strefa czasowa: UTC + 1




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: kursor w polu tekstowym po zaladowaniu MC
PostNapisane: Cz lip 09, 2009 3:02 pm 
Offline
Nowy
Nowy

Dołączył(a): Pn gru 17, 2007 11:43 am
Posty: 87
Witam, zrobiłem mały systemik do logowania się użytkowników itd i zastanawiam się czy jest jakiś sposób (na pewno jest ;) ) żeby tuz pozaładowaniu się okna z panelem logowania kursor od razu pojawiał się w polu tekstowym do wpisania użytkownika. (obecnie muszę najpierw kliknąć w miejscu pola tekstowego żeby móc coś wpisać) Ktoś mógłby mi coś podpowiedziec?
Pozdrawiam serdecznie


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: kursor w polu tekstowym po zaladowaniu MC
PostNapisane: Pn lip 13, 2009 11:52 am 
Offline
Nowy
Nowy

Dołączył(a): Pt lip 27, 2007 12:56 pm
Posty: 69
Jest taki sposób:
Kod:
Selection.setFocus(poleText);

_________________
Profesjonalne tworzenie stron internetowych i reklama internetowa


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron

Polecamy












Powered by phpBB
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL
Not able to open ./cache/data_global.php