• › Witaj Gościu
  • Jesteś niezalogowany (
  • Zaloguj 
  •  lub  

Logo


Strefa czasowa: UTC + 1




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Problem z tekstem
PostNapisane: Pn maja 25, 2009 10:11 pm 
Offline
Nowy
Nowy
Avatar użytkownika

Dołączył(a): So lip 19, 2008 4:41 pm
Posty: 31
Witam.Mam pole tekstowe ,w którym coś się wpisuje i pod spodem jest przycisk ,który po naciśnięciu przechodzi na następna klatke i chciałbym żeby tam się pojawił ten wpisany tekst jako dynamic tekst.Jak to zrobić?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Problem z tekstem
PostNapisane: Pn maja 25, 2009 11:49 pm 
Offline

Dołączył(a): Wt gru 05, 2006 8:23 pm
Posty: 6
nie jestem specjalista ale nie wiem czy ktos tu jeszcze zaglada ; P wiec cos powiem..

1. opisz dokladniej o co chodzi bo malo informacji dales
2. dynamic tekst dajesz : klikasz na pole tekstowe -> wlaczasz wlasciwosci -> wybierasz z listy 'dynamic tekst'..

zbyt banalne mi sie wydaje wiec sadze ze nie o to chodzi ale tak zrozumialem z Twojej wypowiedzi.. jak cos zle to napisz wiecej lub rzuc plik fla.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Problem z tekstem
PostNapisane: Wt maja 26, 2009 8:25 am 
Offline
Nowy
Nowy
Avatar użytkownika

Dołączył(a): So lip 19, 2008 4:41 pm
Posty: 31
link do .fla:

http://www.sendspace.pl/file/T5ztUqYj/


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  

Polecamy












Powered by phpBB
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL
Not able to open ./cache/data_global.php