• › Witaj Gościu
  • Jesteś niezalogowany (
  • Zaloguj 
  •  lub  

Logo


Strefa czasowa: UTC + 1




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: [flash] dynamiczne wczytywanie zdjęć
PostNapisane: Pt lip 04, 2008 11:05 am 
Offline
Nowy
Nowy

Dołączył(a): Śr mar 26, 2008 11:09 pm
Posty: 46
Witam!

Napisalem taka funkcję wczytującą zdjęcia:

Kod:
function wczytaj_foty() {
   var ilosc_fot:Number = 5;
   for (var i:Number = 1; i<=ilosc_fot; i++){
           this.createEmptyMovieClip("kontener"+i,this.getNextHighestDepth);
      this["kontener" + i].loadMovie("pliki/plik"+i+".jpg");
      this["kontener" + i]._x = 50 * i;

      trace(this["kontener" + i]._x);
      trace("plik"+[i]+".jpg");
      trace("----------------");
      
   }
}
wczytaj_foty();


Trace`owanie mówi że wszystko jest okej, jednak wyświetla mi się tylko jedna fotka.

Gdzie tkwi błąd ??

Pomocy!


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: [flash] dynamiczne wczytywanie zdjęć
PostNapisane: Pt lip 04, 2008 11:46 am 
Offline
Nowy
Nowy

Dołączył(a): Pt gru 08, 2006 6:00 pm
Posty: 73
Lokalizacja: Warszawa
Przeczytaj to:
http://forum.webinside.pl/viewtopic.php?t=15434


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł: Re: [flash] dynamiczne wczytywanie zdjęć
PostNapisane: Śr sty 20, 2010 1:02 pm 
Offline

Dołączył(a): Śr sty 20, 2010 12:58 pm
Posty: 8
ciekawy problem


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron

Polecamy












Powered by phpBB
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL
Not able to open ./cache/data_global.php