• › Witaj Gościu
  • Jesteś niezalogowany (
  • Zaloguj 
  •  lub  

Logo


Strefa czasowa: UTC + 1




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: czy moge użyć googlemaps dla strony firmowej
PostNapisane: Cz lip 23, 2009 8:33 am 
Offline
Nowy
Nowy

Dołączył(a): Wt lis 20, 2007 1:15 pm
Posty: 29
No wlasnie jak w temacie. Chodzi mi wlasciwie o aspekty prawne anizeli rozwiazanie jak to zrobic. Mianowicie czy moge wstawic sobie na strone firmowa mape google z lokalizacją siedziby danej firmy - podkrezlam, ze NIE POBIERAM OPLAT ZA DOSTEP DO WITRYNY???


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: czy moge użyć googlemaps dla strony firmowej
PostNapisane: Pt lip 24, 2009 8:03 am 
Offline
Nowy
Nowy

Dołączył(a): N sty 23, 2005 6:43 pm
Posty: 129
Poczytaj:
http://www.google.com/support/forum/p/Blogger/thread?tid=6da6e7cdf2dcca1d&hl=pl
ale raczej tak

_________________
Tworzenie i pozycjonowanie stron internetowych - Projektowanie i tworzenie stron www


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: czy moge użyć googlemaps dla strony firmowej
PostNapisane: Cz lis 12, 2009 9:16 pm 
Offline

Dołączył(a): Cz lis 12, 2009 9:08 pm
Posty: 1
Na 100% tak. Po to jest Link -> "Wklej kod HTML do swojej strony internetowej"

_________________
----------------------------------------
Strony internetowe


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron

Polecamy












Powered by phpBB
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL
Not able to open ./cache/data_global.php