• › Witaj Gościu
  • Jesteś niezalogowany (
  • Zaloguj 
  •  lub  

Logo


Strefa czasowa: UTC + 1




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: header do menu
PostNapisane: So sty 15, 2011 11:16 pm 
Offline

Dołączył(a): So sty 15, 2011 11:02 pm
Posty: 6
witam jestem poczatkujacy w webdesign-ie

chcialbym uzyskac taki efekt jak tutaj http://michaelpl.deviantart.com/art/Red ... time&qo=69

chodzi mi o te zachodzace pod box z newsem tla pod tytul box-u...

czy wystarczy poprostu zdukplikowac i obrocic warstwe o height -100% i schowac pod ta pierwsza ? czy jak ?

pozdrawiam


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł: Re: header do menu
PostNapisane: Pn sty 17, 2011 8:37 am 
Offline
Nowy
Nowy

Dołączył(a): Cz lis 04, 2010 9:41 am
Posty: 128
Lokalizacja: www.skrypty.pro
A może zobaczyć to w kodzie strony ?. A nie jest to zwykła grafika spasowana divami ?

_________________
Profesjonalne Skrypty PHP pomagające w pozycjonowaniu, na których postawisz zaplecze czy własną stronę internetową lub portal.
http://www.skrypty.pro
Obiecany rentowny najlepszy Program Partnerski
http://skrypty.pro/pl/static/program-partnerski.html


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł: Re: header do menu
PostNapisane: Pn sty 17, 2011 8:48 pm 
Offline

Dołączył(a): So sty 15, 2011 11:02 pm
Posty: 6
nie wiem jak zostal taki efekt otrzymany dlatego pytam sie jak taki osiagnac w photoshopie cs3


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron

Polecamy












Powered by phpBB
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL
Not able to open ./cache/data_global.php