• › Witaj Gościu
  • Jesteś niezalogowany (
  • Zaloguj 
  •  lub  

Logo


Strefa czasowa: UTC + 1




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Cięcie layout'u
PostNapisane: N lis 21, 2010 12:47 am 
Offline

Dołączył(a): N lis 21, 2010 12:39 am
Posty: 1
Witam, mam problem.
Pociąłem wstępnie layout na stronę, na której było już kilka rzeczy wcześniej zrobionych. Sprawdziłem jak działa sam layout bez niczego (obrazek nr 1), super-działał, jednak schody zaczęły się jak wrzuciłem layout, a właściwie pocięty header na stronę (obrazek nr 2). Między pociętymi częściami porobiły się białe odstępy... Walczę z tym już cały dzień od rana i nic... Proszę o pomoc.

Tutaj screeny: http://img19.imageshack.us/img19/6927/asddsal.png
Tutaj do pobrania strona: http://www.sendspace.com/file/pnuedx


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł: Re: Cięcie layout'u
PostNapisane: Wt lis 30, 2010 10:27 pm 
Offline

Dołączył(a): So lis 20, 2010 11:03 am
Posty: 12
A zadbałeś Ty o zerowy "margin:" w tych divach?

_________________
Optymalizacja strony | Pozycjonowanie stron Szczecin | Projektowanie stron | Audyt SEO


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron

Polecamy












Powered by phpBB
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL
Not able to open ./cache/data_global.php