• › Witaj Gościu
  • Jesteś niezalogowany (
  • Zaloguj 
  •  lub  

Logo


Strefa czasowa: UTC + 1




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Czy można tą stronę zrobić jak grę komputerową?
PostNapisane: Pt sty 15, 2010 10:12 pm 
Offline

Dołączył(a): Pt sty 15, 2010 8:42 pm
Posty: 3
www.castle.pl


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł: Re: Czy można tą stronę zrobić jak grę komputerową?
PostNapisane: Cz sty 21, 2010 3:33 pm 
Offline
Działa
Działa
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Pn wrz 09, 2002 11:13 am
Posty: 801
Lokalizacja: Kraków
co znaczy "grę komputerową"?

saper jest grą, quake 4 też a jednak różnią się. jak sprecyzujesz to pogadamy.


pozdrawiam


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron

Polecamy












Powered by phpBB
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL
Not able to open ./cache/data_global.php