Mam podobny problem:( Stworzyłam sobie stronkę-->wykupilam domene na nazwa.pl-->wykupilam serwer na webd.pl i chcę polaczyc domenę z serwerem...Jestem w moim panelu administracyjnym na webd.pl i mam określoną z boku--> domena :
mojlogin.webd.pl Wchodzac w zakladke

omeny mam do wyboru : statystyki domen, domeny podpiete, domeny zaparkowane, subdomeny. Gdzie wpisac nazwę tej mojej domeny? Wlazlam w zakladke "domeny zaparkowane" ale tam w pomocy jest wyjasnione
Jeśli masz domenę mojadomena.com i jednocześnie chcesz mieć domenę mojadomena2.com i chcesz aby ta domena wskazywała na tę pierwszą możesz to osiągnąć poprzez parkowanie tej drugiej domeny i wskazanie na ten wspólny adres wiec najprościej nie wiem czy ta zakladka nadaje sie , bo ja nie chcę "wskazywania na ta pierwszą" tylko chce po prostu TĄ PIERWSZA i nie wiem gdzie ją wpisac w tym moim koncie serwerowym:(
Dodatkowo mam problem z przeslaniem plikow. Uzywam Total commandera. Podczas proby polaczenia wyskakuje mi - błedny login lub haslo, a na pewno podaje prawidlowe dane użytkownika:( Wlaczalam tez tryb pasywny-nie pomoglo