• › Witaj Gościu
  • Jesteś niezalogowany (
  • Zaloguj 
  •  lub  

Logo


Strefa czasowa: UTC + 1




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: dialery,problem z TP SA
PostNapisane: Śr kwi 13, 2005 8:47 pm 
Offline

Dołączył(a): Śr kwi 13, 2005 8:31 pm
Posty: 1
Lokalizacja: Wrocław
Byłam użytkownikiem pakietu intrrnetowego w TP SA.O tym że zainstalował mi sie dialer dowiedziałam sie po telefonie z TP SA.Pani oświadczyła,że mam rozmowe na o800 za 240 zł.Miałam zablokowane rozmowy na 0700.W serwisie TP SA powiedziano mi że nie może dojść od automatycznego przekierowania gdy mam tą blokade.Mojej reklamacji jednak nie uznano.Napisano mi że zostaje mi droga sądowa.Prosze o rade.Może ktoś zetknął sie z podobną sprawą.


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł: Re: dialery,problem z TP SA
PostNapisane: Śr kwi 13, 2005 9:43 pm 
Offline
Administrator

Dołączył(a): Śr cze 05, 2002 9:48 pm
Posty: 951
Lokalizacja: Bydgoszcz
były swego czasu takie procesy i tpsa przegrała. A jak miałas zablokowane 0700 poprzez samą tpse no to silny argument - trzeba atakowac...

_________________
Pozdrawiam,
Dawid, Webinside.pl | Develway.pl

Domena.pl: Promocja na hosting i domeny


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron

Polecamy












Powered by phpBB
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL
Not able to open ./cache/data_global.php