• › Witaj Gościu
  • Jesteś niezalogowany (
  • Zaloguj 
  •  lub  

Logo


Strefa czasowa: UTC + 1




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Jak spacją włączyć kompa?
PostNapisane: So sty 29, 2005 8:12 pm 
Offline
Nowy
Nowy
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Śr gru 01, 2004 10:13 pm
Posty: 198
Lokalizacja: Wrocław / Jelenia Góra
Mój kolega kiedyś ustawił sobie tak, że może spacją włączyć komputer. Ja też bym tak chciał tylko, że on nie pamięta jak to zrobił..,.


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł: Re: Jak spacją włączyć kompa?
PostNapisane: So sty 29, 2005 10:23 pm 
Offline
Nowy
Nowy

Dołączył(a): So lip 05, 2003 9:56 am
Posty: 79
Lokalizacja: Poznań
Wiem, że gdzieś to jest w bisie przy zarządzaniu energią, że można włączyć enterem, wszystkimi. Wejdź na infojama.pl i poszperaj na forum tam to jest na pewno.

_________________
Myślenie nie boli!


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Jak spacją włączyć kompa?
PostNapisane: N maja 29, 2005 6:06 am 
Offline
Nowy
Nowy

Dołączył(a): N maja 29, 2005 5:43 am
Posty: 36
Podważ spację śrubokrętem lub nożem to wyskoczy z klawiatury. Następnie chwyć ją do ręki i drugim końcem dotknij przycisku na obudowie omputera z napisem POWER.
A tak na serio to w BIOS masz (możesz mieć) WAKEUP ON : BUTTON/ANY KEY lub podobne.

_________________
Zapraszam do dyskusji na www.biznesforum.pl


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Jak spacją włączyć kompa?
PostNapisane: N maja 29, 2005 10:30 am 
Offline
Nowy
Nowy
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Pt maja 20, 2005 8:33 pm
Posty: 34
kiedys mialem taki program gdzie moglem ustawic skrit klawiszowy do kazdej czynnosci.


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron

Polecamy












Powered by phpBB
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL
Not able to open ./cache/data_global.php