• › Witaj Gościu
  • Jesteś niezalogowany (
  • Zaloguj 
  •  lub  

Logo


Strefa czasowa: UTC + 1




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Co jest z tym forum?
PostNapisane: So maja 10, 2008 4:27 pm 
Offline
Nowy
Nowy

Dołączył(a): Cz sty 24, 2008 7:49 pm
Posty: 55
Lokalizacja: Jarocin
Co jest z tym forum że działa na IE na FF sie wiesza na stronie glownej?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Co jest z tym forum?
PostNapisane: Pt maja 23, 2008 10:43 pm 
Offline

Dołączył(a): Pt maja 23, 2008 10:37 pm
Posty: 3
Powinieneś zadać pytanie: co się dzieje z moim kompem?

Wszystko na forum jest ok, też używam FF.

_________________
Honda
Jamesa Bonda


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Co jest z tym forum?
PostNapisane: So maja 24, 2008 10:20 pm 
Offline
Nowy
Nowy

Dołączył(a): Cz sty 24, 2008 7:49 pm
Posty: 55
Lokalizacja: Jarocin
z moim kompem jest wszystko ok, jaka wersje Ff uzywasz?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Co jest z tym forum?
PostNapisane: N maja 25, 2008 8:07 am 
Offline
Zaczyna działać
Zaczyna działać
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Śr gru 19, 2007 7:29 pm
Posty: 427
2.0.0.14 <- u mnie chodzi jak złoto. Na prawdę powinieneś zobaczyć co jest nie tak z Twoim kompem :P


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Co jest z tym forum?
PostNapisane: N maja 25, 2008 8:41 am 
Offline
Nowy
Nowy

Dołączył(a): Cz sty 24, 2008 7:49 pm
Posty: 55
Lokalizacja: Jarocin
ja mam problem, tzn miałem z 3.0b5, nowa wersja rc1 juz dziala, z 2.0.0.14 nigdy nie było problemu


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron

Polecamy












Powered by phpBB
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL
Not able to open ./cache/data_global.php