• › Witaj Gościu
  • Jesteś niezalogowany (
  • Zaloguj 
  •  lub  

Logo


Strefa czasowa: UTC + 1




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: [Prośba] Zgoda na wykorzystanie grafiki
PostNapisane: Pt sty 06, 2006 3:04 pm 
Offline

Dołączył(a): Śr lis 24, 2004 1:52 pm
Posty: 4
Jestem w trakcie tworzenia strony o programie photoimpact, strona nie jest jeszcze zakończona (nie wiem kiedy będzie) ale po troszku wrzucam tam różne rzeczy...
W każdym razie chodzi mi i to iż wykorzystałam jedną z Waszych grafik na stronie i chciałam zapytać czy nie maja państwo nic przeciwko? Jeśli się to państwu nie podoba oczywiście grafikę usunę a zostawię jedynie linka do Waszej strony...
Obecny adres tego tutorialu: http://forumklanu.aplus.pl/strona_pi/tu ... al_10.html ale ogólnie strona ma "domenę" www.photoimpact.prv.pl tylko ciągle zapominam włączyć maskowanie adresu ;D

Pozdrawiam
Mamqa


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: [Prośba] Zgoda na wykorzystanie grafiki
PostNapisane: Pt sty 06, 2006 11:06 pm 
Offline
Administrator

Dołączył(a): Śr cze 05, 2002 9:48 pm
Posty: 951
Lokalizacja: Bydgoszcz
Nie ma sprawy 8)

powodzenia w tworzeniu stronki

_________________
Pozdrawiam,
Dawid, Webinside.pl | Develway.pl

Domena.pl: Promocja na hosting i domeny


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: [Prośba] Zgoda na wykorzystanie grafiki
PostNapisane: Pt sty 06, 2006 11:46 pm 
Offline

Dołączył(a): Śr lis 24, 2004 1:52 pm
Posty: 4
Dawid Kulbaka napisał(a):
powodzenia w tworzeniu stronki


Dziękuję :)


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron

Polecamy












Powered by phpBB
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL
Not able to open ./cache/data_global.php