Tak, jasne. Płaszczę się i kapliczki wznoszę dla chlebodawcy mego a w niedziele rzucam na tacę czwartą część pensji żeby go bozia w zdrowiu zachował. A wieczorami zakładam czarny kaptur i idę rabować w jego imię wszystkich tych skur***** co jeszcze coś mają odłożone na koniec miesiąca

Proszę wybaczyć ale teoria tak głupia że aż ciężko ją obalić. Bo jak ktoś mówi że administracja pisząc "znajdźcie sobie jeleni gdzie indziej" do kogoś zamiast zachowywać się jak osoba dorosła to jest nasza wina bo my my złe cwaniaczki jesteśmy.
Za dużo ocen Waszeg/Twojego działania mówisz Panie Marku. Racz wybaczyć ignorancję moją. Język polski widać znacząco się zmienił od czasów gdy szkołę skończyłem bo
"Wasze propozycje, uwagi czy prośby w stosunku do redakcji i całego serwisu." najwyraźniej znaczy co innego niż zrozumiałem. Tak samo jak tytuł działu który brzmi
"Uwagi i opinie o WebInside.pl" może przyprawić człowieka w skołowanie.
Na darmo przywdziałem ja magiczną zbroję by na rumaku mym dzielnym, z lancą wypolerowaną na błysk sprowadzać grom na wszystkich którzy do
Szefa! mego śmią "znajdź se jelenia gdzie indziej" mówić. Toż to cwaniak i oszust musi być bo 500zł chciał zapłacić zwycięzcy konkursu który zorganizowaliśmy. Całe szczęście internet jest duży i owieczki na pożarcie znaleźliśmy.
Nasz plan podboju świata miał się zacząć od przechwycenia wszystkich wolnych domen .com oraz .pl w internecie. Iście diabelski plan. Niestety wielki smok Webinside stanął nam na drodze.
Także miecz oraz zbroję składam do kufra i wracam do pracy. Znaleźli się ludzie, na poważnych witrynach i znajdzie się zwycięzca konkursu. Zaś jam, rycerz Dariusz z cwaniackiego rodu siedliszcze smoka unikał będę, bo ogniem, wyssanymi z palca wnioskami i brakiem ogłady dorosłego człowieka zionie.
-----------------------------------------------------------------
A na poważnie Panie Marku to sprawa jest prosta. Poszukujemy nazwę dla projektu. Jako że sami go robimy i żadna ciekawa nam do głowy nie przychodziła, postanowiliśmy zorganizować realny konkurs z realną nagroda. Najwyraźniej przyjął się z ciepłym przyjęciem bo dostaliśmy sporo propozycji. Mniej i bardziej ciekawych.
I tak ktoś zarobi 500zł, my będziemy mieli fajną nazwę na serwis który powstaje a grafik w końcu przestanie narzekać że projekt nie ma loga i nazwy.
A na Webinside Pan po prostu potraktował nas jak cwaniaczków i oszustów bo chcieliśmy zrobić coś dla innych, jednocześnie zdobywając coś dla siebie. Zresztą w treści WYRAŹNIE było napisane że ktoś może na swój koszt wykupić takową domenę a My, jeżeli ją wyłonimy, możemy ją odkupić od niego w cenie nagrody czyli 500zł. Wykazał się Pan ogładą nastolatka z tym tekstem który Pan wysłał w odpowiedzi odrzucając temat. I to najbardziej nas boli.
A ja osobiście stworzyłem ten temat nie dla tego że chcę bronić honoru szefa bo bronić go nie trzeba. Nie dlatego że jest moim pracodawcą bo nie jest pierwszym i nie jest zapewne ostatnim. Założyłem go dlatego bo jestem starym użytkownikiem Webinside który SAM POLECIŁ to forum, mówiąc że warto. Jak mi szef przesłał co Pan mu odpisał, pytając czy to w ogóle dorosły człowiek jest to mi było po prostu głupio. Także gratuluję postawy i pozdrawiam serdecznie. Będę pamiętał w przyszłości. Mam nadzieje że ten temat zostanie dla potomnych. Niech sami osądzą. Nie zdziwię się jednak jak zniknie bo nie okrywa on chlubą administracji. Bo z tego co Pan mówi, nie powinniśmy wyrażać opinii o Webinside, nawet w dziale z opiniami.
Cwaniaczek Darek.