• › Witaj Gościu
  • Jesteś niezalogowany (
  • Zaloguj 
  •  lub  

Logo


Strefa czasowa: UTC + 1




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: [Pytanie] Frontpage 2003 a ramki
PostNapisane: Wt kwi 04, 2006 9:06 pm 
Offline
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Wt sie 02, 2005 12:53 pm
Posty: 252
Lokalizacja: Inowroclaw
Nie wiem czy tak jest w 2003 ale sproboj dodac przy frameset atrybut boder="0" (oczywiscie w kodzie)

_________________
[url="http://dream-theater.pl"]Metropolis PL
Polski fanclub Dream Theater. Zapraszam :)[/url]


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: [Pytanie] Frontpage 2003 a ramki
PostNapisane: Cz kwi 06, 2006 4:54 pm 
Offline
Nowy
Nowy
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Cz gru 22, 2005 6:49 pm
Posty: 163
Lokalizacja: Gorzów
Zaznaczasz wszystkie ramki na raz, nie tylko jedną. Później wchodzisz w menu Plik -> Właściwości i wybierasz zakładkę Ramki. Odznaczasz "Pokaż obramowanie".


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: [Pytanie] Frontpage 2003 a ramki
PostNapisane: Pt lis 24, 2006 7:21 pm 
Offline

Dołączył(a): Pt lis 24, 2006 5:37 pm
Posty: 8
Lokalizacja: z kinder niespodzianki
spróbuj pobawić się ramkami wbudowanymi


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron

Polecamy












Powered by phpBB
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL
Not able to open ./cache/data_global.php