• › Witaj Gościu
  • Jesteś niezalogowany (
  • Zaloguj 
  •  lub  

Logo


Strefa czasowa: UTC + 1




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: [PSPad][Problem] Wpisywanie "ś"
PostNapisane: Śr sty 11, 2006 2:03 pm 
Offline
Nowy
Nowy
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Śr gru 01, 2004 10:13 pm
Posty: 198
Lokalizacja: Wrocław / Jelenia Góra
Od jakiegoś czasu korzystam z PSPAda do robienia stron www. Nie wiem tylko co zrobić, żeby mógł normalnie pisać "ś" bo jak wciskam prawy alt + s to nic nie wyskakuje....


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł: Re: [PSPad][Problem] Wpisywanie "ś"
PostNapisane: Cz sty 12, 2006 1:04 pm 
Offline
Nowy
Nowy
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Śr gru 01, 2004 10:13 pm
Posty: 198
Lokalizacja: Wrocław / Jelenia Góra
Udało mi się rozwiązać ten problem. Napisałem e-maila do Jana Fiali (twórcy PSPada) i okazało się, że trzeba zmienić kombinacje CTRL+ALT+S na inną (taką, żeby nie było S) i wszystko pięknie działa.


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł:
PostNapisane: Śr paź 20, 2010 7:52 pm 
Offline

Dołączył(a): Śr paź 20, 2010 7:47 pm
Posty: 1
Do usunięcia


Ostatnio edytowano Wt sie 09, 2016 10:09 am przez pawlakki, łącznie edytowano 1 raz

Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł: Re: [PSPad][Problem] Wpisywanie "ś"
PostNapisane: Śr paź 20, 2010 9:33 pm 
Offline
Administrator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Cz lut 24, 2005 2:14 am
Posty: 4419
Wcisnąć enter? U mnie działa.

_________________
Dlaczego nie otrzymałeś odpowiedzi. .:. Komercyjnie - FLASH


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron

Polecamy












Powered by phpBB
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL
Not able to open ./cache/data_global.php