• › Witaj Gościu
  • Jesteś niezalogowany (
  • Zaloguj 
  •  lub  

Logo


Strefa czasowa: UTC + 1




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: sprawdz czas ladowania strony (szybkosc serwera) darmo!
PostNapisane: N gru 26, 2004 6:08 pm 
Offline

Dołączył(a): N gru 26, 2004 6:04 pm
Posty: 8
zapraszam do korzystania z darmowego narzedzia do sprawdzania szybkosci ladowania strony - rzeczywistej szybkosci serwera i laczy:

http://www.mmds.republika.pl/webmaster/ ... wania.html


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: sprawdz czas ladowania strony (szybkosc serwera) darmo!
PostNapisane: N gru 26, 2004 7:16 pm 
Offline
Nowy
Nowy

Dołączył(a): Śr gru 15, 2004 8:18 pm
Posty: 162
Coś chyba to nie działa...


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł: Re: sprawdz czas ladowania strony (szybkosc serwera) darmo!
PostNapisane: Wt gru 28, 2004 8:00 am 
Offline

Dołączył(a): Pn gru 27, 2004 11:40 am
Posty: 3
Lokalizacja: Kraków
No niedziała

_________________
◘ I LoVe PePsI ◘


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: juz powinno byc ok dla Moziilli i IE
PostNapisane: Wt gru 28, 2004 1:53 pm 
Offline

Dołączył(a): N gru 26, 2004 6:04 pm
Posty: 8
rzeczywiscie dzialalo tylko pod IE, juz powinno byc OK dla mozilli-
sprawdzone pod Netscapem i Firefoxem , pod Opera jeszcze cos nie tak.

PS. czy ktos moze wie dlaczego pod opera nie jest odpalane 'onload' w <iframe> i jak to ominac?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: sprawdz czas ladowania strony (szybkosc serwera) darmo!
PostNapisane: Wt gru 28, 2004 2:41 pm 
Offline
Nowy
Nowy

Dołączył(a): Śr gru 15, 2004 8:18 pm
Posty: 162
Wyskakuje mi za każdym razem co innego... pozatym to czas generowania strony a nie ładowania, popraw ;)


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł: Re: sprawdz czas ladowania strony (szybkosc serwera) darmo!
PostNapisane: So lut 12, 2005 7:38 pm 
Offline

Dołączył(a): N gru 26, 2004 6:04 pm
Posty: 8
Oczywiœcie, że za każdym razem będziesz miał pewne różnice, ale możesz sobie porównać z wynikami innych stron i będziesz wiedział czy twoja ładuje się wolno czy szybko (weż œredniš wartoœć z kilku).
Ten skrypt pokazuje czas ŁADOWANIA strony do przeglšdarki niezależnie czy to statyczny html, czy strona jest generowana (php np),
obliczany jest czas od momentu wywołania do zakończenia ładowania strony (onload()). Tak, że nie ma co poprawiać :)


----
http://www.download-software-freeware.com - baza programów (po angielsku)


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: sprawdz czas ladowania strony (szybkosc serwera) darmo!
PostNapisane: Cz mar 17, 2005 1:21 pm 
Offline
Nowy
Nowy

Dołączył(a): Pt lis 14, 2003 5:20 pm
Posty: 53
Lokalizacja: Golub-Dobrzyń
Przydałoby się jeszcze jakieś info jak stworzyć warunki do robienia sobie porównań w optymalizacji własnej strony bo chyba to jest najważniejsze.
Nie wiem, może jakieś warunki typu "usuń ciacha" lub tymczasowe pliki internetowe lub przepal przeglądarke lub cały komputer.


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron

Polecamy












Powered by phpBB
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL
Not able to open ./cache/data_global.php