• › Witaj Gościu
  • Jesteś niezalogowany (
  • Zaloguj 
  •  lub  

Logo


Strefa czasowa: UTC + 1




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 38 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: [Pytanie] W jakim edytorze piszecie?
PostNapisane: Śr sty 19, 2005 4:01 pm 
Offline
Nowy
Nowy

Dołączył(a): N paź 03, 2004 2:21 pm
Posty: 123
Lokalizacja: Sopot
Nie trawie zadnych rozbudowanych edytorow co to niby wszystko za mnie robia...
Zdecydowanie wole pisac caly kod recznie.

Przez dlugi czas pisalem w Notatniku, ale od dluzszego juz czasu uzywam
IfElse Pad'a - ma kolorowanie skladni i numeracje wierszy,
czyli wszystko czego potrzebuje... :wink:

a jak ktos chce nieco bardziej rozbudowany edytor to moze siegnac po
Smart Editor'a (do niego z reszta dolaczony jest IfElse Pad)

Aaa... oczywiscie calosc jest Freeware

_________________
Out Out!! You demons of stupidity!!
SGiTI - tworzenie stron www - custom web site design


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: [Pytanie] W jakim edytorze piszecie?
PostNapisane: Śr sty 19, 2005 6:23 pm 
Offline
Nowy
Nowy

Dołączył(a): Pt lip 09, 2004 8:21 am
Posty: 77
Lokalizacja: Lublin
Ja używam TopStyle Pro. Jest on w dwóch wersjach płatnej i bezpłatnej, ale naprawdę opłaca się zainwestować. Stworzył go gość, który zrobił Home Site. Do XHTML & CSS nie ma lepszego, może BBEdit ale on jest tylko na Maca.

http://www.topstyle.com

_________________
XHTML, CSS, projektowanie stron zgodnych ze standardami.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: [Pytanie] W jakim edytorze piszecie?
PostNapisane: Pt lut 11, 2005 12:59 am 
Offline
Nowy
Nowy

Dołączył(a): Wt lut 08, 2005 6:29 pm
Posty: 168
Lokalizacja: Gdańsk
Ja używam PitPada3.2
Super program, darmowy. Kolorowanie składni,
Automatyczne kodowanie w ISO
Otwieranie wielu plików jednocześnie
Stabilny, niewielki, kilka innych ciekawych funkcji.
POLECAM

_________________
http://yarpo.pl
http://youthcoders.net
yarpo.republika.pl/www || yarpo.republika.pl/css2 || yarpo.republika.pl/php


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł: Re: [Pytanie] W jakim edytorze piszecie?
PostNapisane: Wt lut 15, 2005 4:30 pm 
Offline
Nowy
Nowy
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Wt sty 11, 2005 4:46 pm
Posty: 60
Macromedia Dreaweaver 2004 MX - drogi, ale jak dla mnie to najlepszy. Jak się nie ma kasy to można prubować na trialu, albo kupic tańsza wersje education. Polecam do składania stronek.


Pozdrawiam


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Najlepszy program
PostNapisane: Wt lut 15, 2005 9:32 pm 
Offline

Dołączył(a): Wt lut 15, 2005 9:08 pm
Posty: 1
Lokalizacja: Kraków
Ja używam i polecam EdHTML'a v5.0 i FrontPage (nie wiem czemu go nie lubicie!)
W EdHTML'u piszę w HTML'u a FrontPage'u 2003 poprawki nanoszę w trybie graficznym oraz jak widzę jakąś ciekawą stronę to ją kopiuję, usuwam zbędne elementy i wsadzam na moją stronkę!!!

Moim zdaniem EdHTML v5.0 oraz FrontPage 2003


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Najlepszy program
PostNapisane: Wt lut 15, 2005 10:12 pm 
Offline
Zaczyna działać
Zaczyna działać

Dołączył(a): N paź 26, 2003 8:16 pm
Posty: 428
Lokalizacja: Olkusz / Kraków
Gy-Gy napisał(a):
jak widzę jakąś ciekawą stronę to ją kopiuję, usuwam zbędne elementy i wsadzam na moją stronkę!!!

ciekawa sprawa...

Gy-Gy napisał(a):
a FrontPage'u 2003 poprawki nanoszę w trybie graficzym

i pewnie dlatego strona nie dzila poprawnie pod opera czy ff... :D

Gy-Gy napisał(a):
EdHTML'a

Tez polecam D

_________________
Redaktor i właściciel serwisu webmade.org
Jestem programistą PHP - chętnie podejmę zlecenie!
Profesjonalna strona dla Twojej firmy!


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Pisanie stron.
PostNapisane: Pt wrz 09, 2005 1:55 pm 
Offline

Dołączył(a): Pt wrz 09, 2005 1:44 pm
Posty: 2
W roku 1997/98 pisałem strony w notatniku.
Większość stron powstawała techniką przerubek.
Obecnie wykożystuję Kompozytora stron w Mozilli.
Przed tym kożystałem z EdHtml
Te progrmiki pomagają bardzo.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: [Pytanie] W jakim edytorze piszecie?
PostNapisane: Pt wrz 09, 2005 3:50 pm 
Offline
Zaczyna działać
Zaczyna działać
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Pn cze 28, 2004 12:58 pm
Posty: 633
A ja narazie wszystko pisze w vim'ie / gvim'ie. Jak już się przyzwyczai, ze jest dwadzieściakilka schowków, a kopiowanie tekstu i inne komendy, to tylko kombinacje klawiszy w stylu: "xy<zakres> to naprawde przyjemnie zaczyna się pisać.
W przypadku jakichś większych projektów w php posiłkuje się phpeclipsem, ale to nie za często.


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 38 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron

Polecamy












Powered by phpBB
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL
Not able to open ./cache/data_global.php