Forum webmasterów
http://webinside.pl/forum/

[IE] Autouzupełnianie
http://webinside.pl/forum/viewtopic.php?f=12&t=23
Strona 1 z 1

Autor:  Domenas [ Pt sie 01, 2003 5:17 pm ]
Tytuł:  [IE] Autouzupełnianie

Czy możliwe jest ustawienie w IE - autouzupełniania(tzn.aby po jednym wpisaniu hasła - w przegladarce - nie trzeba było go wpisywac drugi raz), ale bez wykakiwania okna z zapytaniem o zapamietanie hasła???

Autor:  Wojciech Jurewicz [ Pt sie 01, 2003 7:24 pm ]
Tytuł:  Re: [IE] Autouzupełnianie

Po pierwsze pisz o który IE pytasz, po drugie korzystaj z pomocy, która podejrzewam jest po polsku, po trzecie odpowiedź:

Narzędzia -> opcje internetowe -> Zawartość -> Pole informacje osobiste - Autouzupełnianie

Autor:  Tomasz Sieniek [ Pt sie 01, 2003 8:06 pm ]
Tytuł:  Re: [IE] Autouzupełnianie

Opcja autouzupełniania jest dostępna w IE od wersji 4. Tak przynajmiej wyczytałem na stronie Microsoftu gdzie są nowości poszczególnych wersji IE wypisane...

Autor:  Lizard [ So sie 02, 2003 7:45 am ]
Tytuł:  Re: [IE] Autouzupełnianie

ja tam slyszalem ze to nie jest bezpieczne...

Autor:  Domenas [ So sie 02, 2003 10:08 am ]
Tytuł:  Re: [IE] Autouzupełnianie

Dzięki za pomoc LIZARD;) :-D ale po wejsciu na
Narzędzia -> opcje internetowe -> Zawartość -> Pole informacje osobiste - Autouzupełnianie
i tak nic to nie dało i dalej nie wiem co robić???

Autor:  Lizard [ So sie 02, 2003 10:18 am ]
Tytuł:  Re: [IE] Autouzupełnianie

wejdz tam i zaznacz interesujace cie opcje :)

Autor:  Tomasz Sieniek [ So sie 02, 2003 12:12 pm ]
Tytuł:  Re: [IE] Autouzupełnianie

Lizard napisał(a):
ja tam slyszalem ze to nie jest bezpieczne...


Jeżeli korzystasz ze swojego prywatnego komputera to możesz to stosować do woli i nie ma jakiegoś specjalnego niebezpieczeństwa.
Ale jeśli korzystasz z komputera np. w kawiarence internetowej, szkole itp to lepiej tego nie stosować, bo inni mogą skorzystać z tego.

Autor:  Wojciech Jurewicz [ So sie 02, 2003 6:05 pm ]
Tytuł:  Re: [IE] Autouzupełnianie

Panie Lizard, odpowiedzi typu:

Cytuj:
wejdz tam i zaznacz interesujace cie opcje


albo

Cytuj:
ja tam slyszalem ze to nie jest bezpieczne...


Są delikatnie mówiąc do nieczego. Albo mówi pan konkretnie, albo wcale. Wszystkie takie posty będą usuwane.

A teraz do tematu:

Panie Domenas w menu do którego dostać sie już potrafisz, jest pole: "Uzywanie autouzupełniania dla:" Zaznacz w nim te elementy które chcesz aby się uzupełniały... i przypominam o kozystaniu z pomocy...

Strona 1 z 1 Strefa czasowa: UTC + 1
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/
Not able to open ./cache/data_global.php