Forum webmasterów
http://webinside.pl/forum/

Problem z Photoshopem...
http://webinside.pl/forum/viewtopic.php?f=12&t=18617
Strona 1 z 1

Autor:  zawi_kszo [ N maja 02, 2010 3:06 am ]
Tytuł:  Problem z Photoshopem...

Witam.
Przy zapisywaniu pliku wyskakuje mi taki błąd:
http://i40.tinypic.com/2rp7m6b.jpg
Po kliknięciu OK program się zamyka. Próbowałem zainstalować od nowa ale problem nie znika.
Mam wersje CS3. Sprawdzałem też wersje CS2 i było to samo.
Wie ktoś co zrobić aby to naprawić?
Zależy mi na szybkich odpowiedziach ponieważ mam kilka projektów do zrobienia.
Pozdrawiam.

Autor:  Marek_bf [ N maja 02, 2010 6:38 am ]
Tytuł:  Re: Problem z Photoshopem...

Myślę że to nie problem Photoshopa tylko Windowsa, miałem kiedyś taki problem z przeglądarką, nie pomogło nic, odinstalowałem ją i wywaliłem wszystkie pliki jakie znalazłem po niej, wywaliłem też wpisy z rejestru i nic. Pomogła dopiero reinstalacja systemu.

Autor:  zawi_kszo [ N maja 02, 2010 10:21 am ]
Tytuł:  Re: Problem z Photoshopem...

Sprawdziłem na nowym dokumencie i dało się zapisać normalnie.
Ale na tych wcześniejszych plikach które zrobiłem i które teraz muszę zmodyfikować nie da się tego zrobić.
Opisze może bardziej wszystko na temat tych plików.
Mam 10 zapisanych plików PDF. Jeden usunąłem i musiałem wszystkie nazwy od numeru 3 przesunąć do tyłu. Więc pozmieniałem nazwy tych plików, później chciałem je edytować i wtedy po próbie zapisaniu pliku ten błąd wyskakiwał.
Wcześniejsze dokumenty których nazw nie zmieniałem dały się zapisać po modyfikacji.
Co zrobić aby to naprawić?

Autor:  www.skrypty.pro [ Śr lis 10, 2010 4:27 pm ]
Tytuł:  Re: Problem z Photoshopem...

miałem ten sam problem, zauważyłem to przy zmienionej lokalizacji ps.exe, nawet chodzilo o sam skrot, dopiero odpalajac .exe w folderze PS-a wszystko działało poprawnie

inna sprawa:
2 wersje ps-a na komputerze z czego jedna została źle zamknieta -> rozwiazanie: odinstalowanie 2 wersji i wgranie tej na ktorej mamy zamiar pracowac


lub tez
w temp ps-a widnieje stara nazwa pliku, po czym gubi sie przy zaladowaniu, albo wrocic do poprzednich nazw albo reinstal

Strona 1 z 1 Strefa czasowa: UTC + 1
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/
Not able to open ./cache/data_global.php